Σασμός-Καλλιόπη-Αστέρης-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Καλλιόπη δέχεται τον έρωτα Αστέρη-Αργυρώς. 

Της πήρε 2 σεζόν αλλά τα κατάφερε παιδιά!

Κι όμως, η Καλλιόπη κάνει πίσω στην αγάπη που τρέφει ο Αστέρης για την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Μετά την απαγωγή του Αστέρη από τους Βρουλάκηδες, την επιμονή της Αργυρώς να τον αφήσουν ελεύθερο και την αποκάλυψη για το παιδί, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 72 , 73 , 74 , 75 , 76

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα πράγματα δυσκολεύουν στην Άνω Ποριά

Ο Παύλος, ενώ στην αρχή έχει δώσει εντολή δολοφονίας, τώρα κάνει πίσω και ζητά από τους συγγενείς του να τον αφήσουν ήσυχο. Βλέπει πως δε μπορεί να τα βάλει με αυτή την μεγάλη αγάπη.

Δείτε ακόμα Ο Δημήτρης Λάλος μετά το Σασμό σεναριογράφος σε νέα καθημερινή σειρά

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ φωνάζει στον Παύλο πως το παιδί είναι του Αστέρη

Το ίδιο θα συμβεί και στην Καλλιόπη, η οποία θα μάθει για όλα αυτά και θα καταρρεύσει. Ο γιος της, ο Αστέρης, έδωσε το νεφρό του για μια γυναίκα, έκανε τα πάντα για να την δει ευτυχισμένη και επέμεινε στην αγάπη τους, παρόλο που σκότωσε τον αδελφό της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης όμηρος των Βρουλάκηδων

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται συμμαχία φωτιά

Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται κοντά, με την Καλλιόπη να μην αντιδρά, στη σειρά Σασμός. Με τη στάση της δείχνει πως έχει δεχτεί τον έρωτά τους και πως δεν πρόκειται να επιμείνει άλλο σύμφωνα με το youfly.com. Είναι γραφτό οι δυο τους να είναι μαζί. Είναι όμως έτσι;

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί στη Βασιλική την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η νέα εντολή θανάτου

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close