Σασμός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού τα πράγματα δυσκολεύουν στην Άνω Ποριά. 

Αυτός ο Παύλος μας έχει κάνει έξαλλους!

Τη στιγμή που το πιο αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού στον Σασμό αποφάσισε να είναι ξανά μαζί, ο Παύλος απάγει τον Αστέρη για να τον χωρίσει από την ανιψιά του. Ο Σταύρος από την άλλη πλευρά, για να προστατεύσει τον γιο του από τη βεντέτα που είναι σε εξέλιξη, παίρνει τον μικρό Πετρή και φεύγουν μακριά.

Στην Άνω Ποριά φαίνεται πως δεν θα ησυχάσουν ποτέ. Ο Παύλος είναι έτοιμος να ξεπλύνει την τιμή της οικογένειας κάνοντας κακό στους Σταματάκηδες, παρά τις πιέσεις της Μαρίνας και της Αργυρώς να τους αφήσει όλους στην ησυχία τους.

Δείτε ακόμα Ο Δημήτρης Λάλος μετά το Σασμό σεναριογράφος σε νέα καθημερινή σειρά

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ φωνάζει στον Παύλο πως το παιδί είναι του Αστέρη

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς, αποφασίζει να απάγει τον Αστέρη, πιστεύοντας έτσι πως θα τον απομακρύνει για τα καλά από την ανιψιά του. Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Όταν ο Αστέρης εξαφανιστεί από τη γη της Άνω Ποριάς…κανείς δεν θα σκεφτεί κάτι αρνητικό. Aλλωστε δεν θα είναι και η πρώτη φορά που φεύγει μακριά για να διεκπεραιώσει επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης όμηρος των Βρουλάκηδων

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται συμμαχία φωτιά

Όταν όμως η ώρα θα περνάει και εκείνος δεν θα απαντάει σε καμία κλήση της οικογένειάς του και της Αργυρώς, όλους θ’ αρχίσουν να τους ζώνουν τα φίδια. «Μαθιό, ψάχνω τον αδελφό σου από το πρωί. Σου είπε πού θα πήγαινε;

Μήπως είναι με τη Βρουλάκαινα και μου το κρύβεις πάλι;», θα τον ρωτήσει η μητέρα τους και όταν εκείνος της απαντήσει πως προσπάθησε και ο ίδιος να τον καλέσει στο κινητό αλλά δεν του απάντησε, αμέσως θα σκεφτεί τα χειρότερα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί στη Βασιλική την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή

Σασμός-Αργυρώ-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η νέα εντολή θανάτου

«Ο Θεός να τον φυλάει από την οικογένεια αυτή, που από τη στιγμή που μπήκαν στη ζωή μας μάς τη διέλυσαν. Είδαν τον Βασίλη μου στο χώμα, τι άλλο θέλουν πια;». Ο Μαθιός θα προσπαθήσει πάλι να τον καλέσει αλλά η κλήση του θα προωθείται.

«Θα τους κάψω ζωντανούς όλους αν μου έχουν πειράξει το κοπέλι μου», απειλεί και ο Μαθιός τής συνιστά απλά να ηρεμήσει. Περίεργες σκέψεις κάνει και η Αργυρώ αφού μετά τη νύχτα πάθους που έζησαν με τον Αστέρη, εκείνος είναι εξαφανισμένος, πράγμα που δεν συνήθιζε στο παρελθόν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο φως η σχέση Αστέρη-Αργυρώς

Μιλά στη μητέρα της και εκείνη προσπαθεί να την καθησυχάσει. «Όχι μαμά, το ξέρω, κάτι πρέπει να του έχει συμβεί. Το νιώθω», της εξηγεί και η σκέψη τους ταξιδεύει στον Παύλο, του οποίου τη φωνή έχουν ν’ ακούσουν τουλάχιστον για ένα εικοσιτετράωρο.

Λίγο αργότερα ο Παύλος τηλεφωνεί στην ανιψιά του και της λέει με θράσος πως ο αγαπημένος της είναι στα χέρια του και μάλιστα πως δεν σκοπεύει να τον αφήσει εύκολα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μένουν μαζί

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Θανάσιμη ενέδρα για τον Τόλη

Η Μαρίνα είναι έξαλλη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό Tv24! και δεν ξέρει τι να κάνει για να τον πείσει να αφήσει τον άτυχο Αστέρη. Αφού δει ότι ο λόγος της δεν θα περάσει, μιλάει στον Αντώνη.

Ο αστυνόμος της Άνω Ποριάς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Παύλο και για πρώτη φορά εκείνος αρχίζει να σκέφτεται πιο σοβαρά την πράξη του.

«Παύλο, προσπαθούμε τόσα χρόνια να σας χωρίσουμε από το μίσος που σας χωρίζει κι εσύ χωρίς αφορμή μπλέκεις τα πράγματα περισσότερο. Ασε τα παιδιά να ζήσουν αυτό που νιώθουν. Είναι μονόδρομος για εκείνα», θα του πει.

Ο Σταύρος παίρνει το παιδί της Αργυρώς μακριά…

Ο Αντώνης δίνει εντολή να βγουν περιπολικά στον δρόμο να τους ψάξουν, ενώ το ίδιο κάνει και η Αργυρώ με τη μητέρα της. Πηγαίνουν στα πιο γνωστά σημεία του χωριού, εκείνα που ο Σταύρος επισκεπτόταν με τον μικρό, αλλά δεν βρίσκουν ίχνος τους.

Στο μεταξύ ο Παύλος αποφασίζει να αφήσει ελεύθερο τον Αστέρη αλλά εκείνος περνώντας αρχικά από το σπίτι του μαθαίνει για τη νέα περιπέτεια της Αργυρώς και αποφασίζει να πάει κοντά της, παρά την έκδηλη αντίδραση της Καλλιόπης.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος απαγάγει τον Αστέρη

Η αγκαλιά του και τα λόγια που της λέει λειτουργούν σαν βάλσαμο, ωστόσο τα ίχνη του Σταύρου και του μικρού Πετρή είναι χαμένα. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close