Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού οι Σταματάκηδες θα βρεθούν στην φυλακή. 

ΕΛΕΟΣ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΣΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Συνταρακτικά είναι τα γεγονότα που θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της δραματική σειρά Σασμός σύμφωνα με το περιοδικό MyTv. Ο Αστέρης σώζει τη ζωή του Παύλου και μαζί με τον Μαθιό καταφέρνουν να εμποδίσουν μία τεράστια καταστροφή.

Τα κτήματα των Βρουλάκηδων ωστόσο γίνονται και η αιτία για να συλληφθούν τα ξαδέρφια τους. Η διαθήκη του Άγγελου και τα κτήματα που κληρονόμησε η Αργυρώ από τον αδερφό της γίνονται η αιτία για να ανοίξει ένας ακόμα κύκλος αίματος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ σπαράζει για το παιδί της

Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο χωρισμός που κανείς δεν περίμενε

Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και το Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Η Αργυρώ παλεύει μέσα της μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει αλλά τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει γιατί δεν θέλει να προδώσει την επιθυμία του Άγγελου να περάσουν σε αυτήν.

Δείτε ακόμα Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Αυτή η απόφαση όμως πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης η οποία εκτοξεύει απειλές. Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει αναταραχή και ανησυχία στο χωριό και ιδιαιτέρως στον Αντώνη ο οποίος είναι σε επαγρύπνηση μήπως κάποιος θελήσει να εκδικηθεί τους Βρουλάκηδες.

Η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται όμως ο Νικηφόρος στηρίζει τις απόψεις Καλλιόπης. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να τον ελέγξουν πια. Τις επόμενες μέρες ένα τυχαίο γεγονός θα σταθεί αφορμή για να αναζωπυρωθεί εκ νέου το μίσος ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο γάμος της Μαρίνας αποτελεί μία ιστορία γεμάτη από αγκάθια

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος απο Αστέρη και Μαθιό

Συγκεκριμένα ο Παύλος βρίσκεται έξω απ’ το σπίτι της Καλλιόπης όταν γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής. Το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες και ο  Παύλος παλεύει να σώσει όποιον βρίσκεται μέσα. Στην προσπάθειά του μάλιστα τραυματίζεται αλλά η φωτιά διχάζει το χωριό και ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους, σίγουρος ότι το έκανε ο Παύλος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η απόφαση που θα φέρει την καταστροφή όλων

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο ερχομός της γυναίκας του Ευθύμη θα φέρει ανατροπές

Ο Αστέρης από την άλλη προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα. Η οικογένεια των Σταματάκηδων, όταν ενημερώνονται για το περιστατικό  τα ξαδέρφια Σταματάκηδες,  ο Νικόλης και Δημητρός έχουν αποφασίσει να εκδικηθούν του Βρουλάκηδες ακόμη κι αν η καπετάνισσα διαφωνήσει μαζί τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης δίνει στεγνά τον Λευτέρη

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος θα χτυπήσει πίσω απο την πλάτη του Μαθιού και του Αστέρη

Ωστόσο ο Νικηφόρος μαθαίνει τα σχέδια τους και μάρτυρα τα πάντα στον Μαθιό και στον Αστέρη. Ο τελευταίος με τη σειρά του ενημερώνει τον Αντώνη για να προλάβουν το κακό. Όλοι μαζί πηγαίνουν στα χωράφια των Βρουλάκηδων καθώς ο Νικόλης και ο Δημητρός έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν την περιουσία τους.

Φτάνοντας εκεί ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός κοντά στον Αστέρη ο όποιος παγώνει. Λίγα μέτρα μακριά βλέπει τον Δημητρό να ρίχνει κάτω τον Παύλο και να τον σημαδεύει με όπλο έτοιμος να τον πυροβολήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αντώνης πλακώνει στο ξύλο τον Ευθύμη

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Άσπα και η Αργυρώ πιάνονται μαλλί με μαλλί

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Αστέρης όρμα πάνω στον ξάδερφό του για να τον σταματήσει και οι δύο άντρες παλεύουν μπροστά στο σαστισμένο Παύλο ο οποίος συνειδητοποιεί πως ο Αστέρης Σταματάκης του έσωσε τη ζωή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τέλος ο Μανώλης και ο Νικηφόρος

Σασμός-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει το μεγάλο χτύπημα

Ο Παύλος με τον Αστέρη καταφέρνουν να αφοπλίσουν και να ακινητοποιήσουν το Δημητρό ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να σταματήσει το Νικολή. Τα δύο ξαδέρφια πιάνονται στα χέρια καθώς ο Μαθιός την τελευταία στιγμή αποφεύγει μια μεγάλη καταστροφή στην περιουσία των Βρουλάκηδων.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια ψάχνει πληροφορίες για τον Μαθιό

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

Εκείνη την ώρα εμφανίζονται ο Νικηφόρος και ο Αντώνης έντρομοι. Ο τελευταίος συλλαμβάνει τους Νικολή και τον Δημητρό Σταμάτακη ενώ τα όσα διαδραματίστηκαν γίνονται γρήγορα γνωστά σε όλους. Η Καλλιόπη δεν μπορεί να πιστέψει πως η γιοι της έγιναν η αιτία για να συλληφθούν τα ξαδέρφια τους ενώ ο Παύλος νιώθει ευγνώμων απέναντι στον Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ποια θα διαλέξει τελικά ο Νικηφόρος;

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Συλλαμβάνουν τον Ευθύμη για την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close