Σασμός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αστέρης απελπισμένος στρέφεται στον Θεό. 

Αστέρη κι εμείς, έτσι όπως πάνε τα πράγματα στα επεισόδια μετά τον φόνο του Πετρή, στον Θεό μας βλέπουμε να στρεφόμαστε…

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα εγκαταλείπει τον Γεράσιμο

Ο Αστέρης προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρίσκεται κοντά στην Αργυρώ, ακόμη κι αν εκείνη όχι μόνο το ξέρει αλλά ούτε και το θέλει. Έτσι δεν διστάζει να ρίξει τις ηθικές του αναστολές και να παρουσιαστεί στον Σταύρο σαν Χρήστος.

Δείτε ακόμα Σασμός : Aπό το Άκρως Οικογενειακόν πρωταγωνιστής στον Σασμό

Σασμός-Αστέρης-Σταύρος-

Να το παίξει φίλος του Σταύρου κι έτσι να μαθαίνει πληροφορίες για την Αργυρώ. Γνωρίζοντας πόσο τίμιο παιδί είναι ο Αστέρης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, κάτι τέτοιο είναι πραγματικά κόντρα ρόλος. Ο Σταύρος έχει ανάγκη από έναν φίλο και δεν αργεί να τον εμπιστευτεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η ζήλεια θα κάνει τον Κώστα φονιά η κάτι παραπάνω;

Σασμός-Αστέρης-

Όσο περνούν οι μέρες και οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά – τουλάχιστον σύμφωνα με τον Σταύρο -, ο Σταύρος του αποκαλύπτει όλο και περισσότερα πράγματα για τον γάμο του και την καθημερινότητά του στην Κρήτη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η μέγα ανατροπή στο φινάλε της σειράς

Σασμός-Αστέρης-

Σε μία από τις συζητήσεις τους, ο Σταύρος έχει ανάγκη την συμβουλή του Αστέρη σχετικά με τον γάμο του με την Αργυρώ. Του εκμυστηρεύεται ότι τα πράγματα από την ημέρα που πάτησαν το πόδι τους στην Κρήτη δεν πάνε καλά. Πως η Αργυρώ είναι συνεχώς κλεισμένη στον εαυτό της και απόμακρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα χτυπάει με μανία τον Αστέρη

Σασμός-Αργυρώ-

Του εξομολογείται ότι έχει κάνει πολλές θυσίες για εκείνη. Ότι την αγαπάει πολύ και την αγαπάει τόσο, που μπορεί το παιδί της να μην είναι και δικό του, όμως εκείνος το μεγαλώνει σαν δικό του, ανησυχεί γι’ αυτό και είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική και Νικηφόρος σε σοκ

Σασμός-μικρός Πέτρος-

Ο Αστέρης μένει παγωμένος σε αυτήν την αποκάλυψη. Αν το παιδί του Σταύρου δεν είναι…του Σταύρου, τότε αυτό σημαίνει πως είναι δικό του. Απελπισία πιάνει τον πρωταγωνιστή που σκέφτεται πως μετά το φονικό του Πετρή, όχι μόνο θα μείνει για πάντα μακριά από την μόνη γυναίκα που αγάπησε, αλλά δεν θα μπορεί να γνωρίσει και το παιδί του.

Σασμός-μικρός Πέτρος-Αστέρης-

Τις επόμενες μέρες επίσης, μαθαίνει πως η Αργυρώ είναι βαριά άρρωστη. Πως πάσχει από νεφροπάθεια και πως μόνο μία μεταμόσχευση θα την σώσει. Ο Αστέρης απελπίζεται ακόμη πιο πολύ. Δεν ξέρει τι άλλο να κάνει και πηγαίνει στην εκκλησία του χωριού.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης λέει τα πάντα για το Μαθιό και η Βασιλική ουρλιάζει στην εκκλησία

Σασμός-μικρός Πέτρος-Αργυρώ-

Προσεύχεται με δάκρυα στα μάτια ζητώντας συγχώρεση και εξιλέωση. Το μόνο που θέλει είναι να ξανά είναι στο πλευρό της αγαπημένης του και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί τους. Λίγες μέρες μετά μαθαίνει ότι εκείνος είναι συμβατός δότης για την Αργυρώ και κατά κάποιο τρόπο…οι προσευχές του εισακούστηκαν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close