Σασμός: Η μέγα ανατροπή στο φινάλε της σειράς

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε μέγα ανατροπή στο φινάλε της σειράς.

Ανατροπή από δω ανατροπή από κει θα μας σκάσετε στο τέλος πως το βλέπετε;;;


Με δύο κηδείες και ένα γάμο θα πέσει η αυλαία γι’ αυτή τη σεζόν στο Σασμό, αφήνοντας όμως τους τηλεθεατές με την αγωνία τις εξελίξεις από την νέα TV-σεζόν, καθώς το φινάλε θα συγκλονίσει με τα αναπάντητα ερωτηματικά που θ’ αφήσει…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα χτυπάει με μανία τον Αστέρη

Σασμός-Καραπάνος

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 162 , 163 ,164 , 165

Ο Βλάσης Καραπάνος αφήνει την τελευταία του πνοή ευτυχισμένος, αφού όχι μόνο γνώρισε το γιο του Γεράσιμο, αλλά κατάφερε να του σώσει τη ζωή την τελευταία στιγμή. Παράλληλα, ανελέητη είναι η μέρα για την οικογένειά Βρουλάκη, καθώς έρχεται ένα ακόμη οδυνηρό χτύπημα.

Ο Άγγελος δολοφονείται από τον τυφλωμένο από αρρωστημένη ζήλια Κώστα, γιατί τόλμησε να αγαπήσει και να αγαπηθεί με την Άσπα. Θα το αντέξει η γιαγιά Ειρήνη να χάσει το δεύτερο εγγονό και πως θ’ αντιδράσει η Άσπα σ’ αυτό το αποτρόπαιο φονικό;

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική και Νικηφόρος σε σοκ

Πέρα από το θάνατο, ωστόσο, υπάρχει κι ο έρωτας. Ανυπέρβλητός και μοναδικός για την Βασιλική και τον Μαθιό, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεθεατής, που τον επισφραγίζουν με το γάμο τους.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης λέει τα πάντα για το Μαθιό και η Βασιλική ουρλιάζει στην εκκλησία

Έναν γάμο, όμως, απ’ τον οποίο δεν θα λείψει μία συγκλονιστική ανατροπή της τελευταίας στιγμής, που θ’ απειλήσει ξανά την ευτυχία τους, καθώς η δολοφονία του Άγγελου σκάσει σαν βόμβα στο χωριό, με τους Σταματάκηδες να θεωρούνται ηθική αυτουργοί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close