Σασμός-Στέλλα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Στέλλα εγκαταλείπει τον Γεράσιμο. 

Ρε Στέλλα είναι δυνατόν να αντισταθείς στον γόη με το πορτοκαλί το γυαλί;

Δείτε ακόμα Σασμός: Η ζήλεια θα κάνει τον Κώστα φονιά η κάτι παραπάνω;

Η Στέλλα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Την ίδια στιγμή που ο Γεράσιμος της αποκαλύπτει πως είναι ο γιος του Καραπάνου και την βάζει να υποσχεθεί πως δεν θα του πει τίποτα, την ίδια στιγμή βλέπει τον Καραπάνο να στήνει δολοφονικό καρτέρι στον ίδιο του τον γιο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η μέγα ανατροπή στο φινάλε της σειράς

Δεν κρατιέται και του λέει όλη την αλήθεια. Αποκαλύπτει δηλαδή στον Καραπάνο, πως ο Γεράσιμος είναι ο γιος του και πως πρέπει να σταματήσει ό,τι κάνει αυτήν την στιγμή. Μετά από αυτή την αποκάλυψη η Στέλλα δεν ξέρει πως να αντιδράσει.

Σασμός-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα χτυπάει με μανία τον Αστέρη

Ξέρει πως αν μάθει ο Γεράσιμος πως του μίλησε θα τσακωθούν. Είναι σοκαρισμένη από τις τελευταίες εξελίξεις και δεν ξέρει πλέον τι είναι το σωστό και το λάθος. Απομακρύνεται λοιπόν από τον Γεράσιμο, διότι έχει την ανάγκη να βάλει κάτω μερικά πράγματα και να σκεφτεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική και Νικηφόρος σε σοκ

Ο Γεράσιμος καταλαβαίνει ότι η κοπέλα του είναι απόμακρη και αρχίζει και κουράζεται με αυτό. Δεν μπορεί άλλο την ανασφάλεια που νιώθει, για το αν η σχέση τους θα συνεχιστεί. Αποφασίζει λοιπόν να της μιλήσει έξω από τα δόντια.

Σασμός-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης λέει τα πάντα για το Μαθιό και η Βασιλική ουρλιάζει στην εκκλησία

Της λέει πως ή θα είναι μαζί και αγαπημένοι όπως πριν ή θα χωρίσουν και περιμένει από την Στέλλα μία απάντηση. Η Στέλλα όμως αργεί να δώσει αυτή την απάντηση για μέρες και ο Γεράσιμος θεωρεί πως τον εγκαταλείπει. Έτσι χωρίζουν οριστικά και ο Γεράσιμος λίγο καιρό μετά φεύγει οριστικά από την Κρήτη.

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close