Σασμός: Αυτό είναι το τέλος για Αργυρώ – Αστέρη

Σασμός:Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το τέλος για Αργυρώ – Αστέρη

Αίσιο καλέ μου σεναριογράφε … Επιτέλους είναι τα καλά νέα που σας είχα πειιιιιιι

O Ορφέας Αυγουστίδης μιλώντας  στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου μας δίνει spoiler σχετικά με το τέλος Αστέρη  – Αργυρώς.    

 

 

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 119 , 120 , 121 , 122

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος για Αργυρώ – Αστέρη

Γοητεύτηκα με τον ρόλο του Αστέρη γιατί ήταν πολύ απαιτητικό. Στην αρχή, αρκετούς μήνες πριν τον «Σασμό» η σύνθεση ήταν διαφορετική. Μου είχαν προτείνει τον ρόλο του Μαθιού. Άλλο πράγμα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί να μην είναι ο Δημήτρης Λάλος.

Αυτό είναι το τέλος για Αργυρώ – Αστέρη

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος για Αργυρώ – Αστέρη

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Αντώνης δεν πείθεται από την ομολογία του Αμερικάνου

Και συνέχισε λέγοντας : Ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον Πετρή. Θέλει να ελευθερωθεί αλλά θα μείνει πιστός στην απόφασή του. Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωσή του.

Οσο για το τέλος για Αργυρώ Αστέρη είπε πως ο Αστέρης και η Αργυρώ με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί. Ό,τι και αν συμβεί με κάποιον τρόπο θα υπάρξει  αυτή η ένωση.

Οπότε αγαπημένοι μου fans μη στεναχωριέστε! Το ζεύγος θα είναι μαζί και θα γίνει ο πολυπόθητος Σασμος!

Σασμός: Το τέλος για Αργυρώ – Αστέρη από τον Ορφέα Αυγουστίδη

Δείτε επίσης : Σασμός : Ο Πόλεμος με τους Σταματάκηδες ξεκινά

Επίσης μίλησε και για το για το σύμφωνο συμβίωσης με την αγαπημένη του  : Με τη σύντροφο μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Είμαι ακόμα παράφορα ερωτευμένος με την Γεωργία.

Ο ερχομός του γιου μας τα φώτισε όλα, με έκανε να την αγαπήσω περισσότερο. Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου, χάνω μόνο το μπάνιο του το βράδυ. Στην αρχή ήμασταν όλη μέρα μαζί, μετά ξεκίνησα να δουλεύω.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close