Σασμός: Ο Αντώνης δεν πείθετε από την ομολογία του Αμερικάνου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε τον Αντώνη να μην πείθεται απο την ομολογία του Αμερικάνου. 

Mα είναι γατόνι ο Φραγκιαδάκης τι τον περάσατε;;; Γεια σου αστυνόμε λεβεντιά…

Μια σοκαριστική ομολογία έρχεται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός, από τον Αμερικάνο, ισοβίτη των φυλακών ο οποίος θα πει σε όλους πως αυτός σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη.

Σασμός-Αμερικάνος

Δείτε ακόμη  Σασμός: Μαθιός και Βασιλική λένε αλήθειες που πονάνε

Οι λόγοι που το κάνει αυτό είναι πολλοί και σε αυτούς εμπλέκεται και ο Καραπάνος, αρχηγός των φυλακών, όμως ο Αμερικάνος ομολογώντας τον φόνο στην σειρά Σασμός πείθει τους πάντες, εκτός από τον Αντώνη Φραγκιαδάκη.

 Ο Αντώνης δεν πείθεται από την ομολογία του Αμερικάνου

Όσο και αν ομολόγησε και πήρε το κρίμα πάνω του προκαλώντας αναστάτωση στους πάντες, τον Αντώνη Φραγκιαδάκη δεν κατάφερε να τον πείσει καθώς είναι χρόνια στο κουρμπέτι, έχουν δει πολλά τα μάτια και βαθιά μέσα του γνωρίζει πάρα πολύ καλά ποιος κρύβετε πίσω από την δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη αλλά χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, τα χέρια του παραμένουν ακόμα δεμένα.

Σασμός-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Η ομολογία του Αμερικάνου θα σοκάρει τους πάντες στην Κρήτη καθώς η υπόθεση του Στεφανή μπορεί να μην έκλεισε αλλά μετά από όλα αυτά τα δεινά που συνέβησαν έμεινε για λίγο στην άκρη. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει και για τον Νικηφόρο με την Βασιλική oι οποίοι ήλπιζαν πως κάποια στιγμή θα βρεθεί ο φονιάς.

Σασμός-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Πόλεμος με τους Σταματάκηδες ξεκινά

Μπορεί να βρέθηκε, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αυτός. Σύμφωνα με το Youfly.com, ο Αντώνης κάνει τα πάντα για να μάθει το λόγο για τον οποίο ο Αμερικάνος ομολόγησε τον φόνο του Στεφανή στην σειρά Σασμός και το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα καταφέρει. Η συνέχει απρόβλεπτη…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close