Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Ιάκωβος πετάει στον δρόμο Μαγδαληνή και Οδυσσέα

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Ιάκωβος πετάει στον δρόμο Μαγδαληνή και Οδυσσέα

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς "Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι" καθώς θα δούμε τον Ιάκωβο να πετάει στον δρόμο την Μαγδαληνή και τον Οδυσσέα

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις θα είναι σοκαριστικές, καθώς θα δούμε τον Ιάκωβο να βγάζει προς τα έξω μία πολύ άσχημη πλευρά του εαυτού του. Συγκεκριμένα, ο άντρας διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι του την Μαγδαληνή και τον Οδυσσέα.

Το σκληρό του πρόσωπο θα δείξει ο Ιάκωβος στο Σπίτι δίπλα στο ποτάμι και βγάζει στον δρόμο τόσο τον Οδυσσέα όσο και τη Μαγδαληνή. Ο Ιάκωβος καλεί τη Μαγδαληνή στο σπίτι του για να της κάνει το τραπέζι ενώ ο Οδυσσέας τον προειδοποιεί να είναι προσεκτικός.

«Θα είμαι υπόδειγμα οικοδεσπότη. Άλλωστε, δεν θα μου είναι δύσκολο να χαμογελάω, αρκεί να πιστέψει ο Σαραντάρης ότι είμαστε έτοιμοι να συμπεθεριάσουμε» του λέει. Από την πλευρά της οικογένειας της Μαγδαληνής, πιστεύουν ότι αυτή η πρόσκληση είναι το πρώτο τους βήμα για τον γάμο ενώ τη χαρά της Μαγδαληνής κόβει μια αναπάντεχη επίσκεψη της Τζένης που την προειδοποιεί.

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι-Μαγδαληνή

«Πόσο καλά γνωρίζεις τον Οδυσσέα; Τι ξέρεις για τις δουλειές του; Για τον πατέρα του; Είναι πολλές οι αλήθειες του Οδυσσέα. Πολλές και επικίνδυνες. Θα ήταν οδυνηρό για εσένα αν τις ανακαλύψεις ξαφνικά» της λέει αλλά η Μαγδαληνή δεν την πιστεύει. «Αν ο στόχος σου είναι να με απομακρύνεις από τον Οδυσσέα, να είσαι σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρεις».

Το σπίτι δίπλα στο ποταμι-Ιάκωβος

Τους ξεφτιλίζει και τους πετάει στον δρόμο

Η Μαγδαληνή πηγαίνει στο δείπνο και ο Ιάκωβος δείχνει εντυπωσιασμένος. Παραδέχεται στον γιο του ότι είναι έξυπνη κα ετοιμόλογη. Όλη αυτή η καλή ατμόσφαιρα, όμως, χαλάει μετά από ένα ξαφνικό τηλεφώνημα όπου μαθαίνει ότι χάλασε η δουλειά στο τελωνείο και ότι η άδεια εγκρίθηκε στον Αρχοντάκη. Έξαλλος φωνάζει τον Οδυσσέα:

«Τι έκανες ρε; Δρόμο και εσύ και το τσουλάκι που μου κουβάλησες» του λέει και όλα αλλάζουν ξαφνικά για τον Οδυσσέα και τη Μαγδαληνή.

το σπιτι διπλα στο ποταμι-Οδυσσέας

«Ο γάμος είναι το εισιτήριο για να πάμε πιο πάνω. Το εισιτήριο της Μαγδαληνής είναι άκυρο. Αν θέλεις να παντρευτείς, υπάρχει νύφη, η Ρία Βλαστάρη. Στις επόμενες εκλογές, ο πατέρας της ξανακατεβαίνει με την ΕΡΕ, θα εκλεγεί από τους πρώτους και θα πάρει το Υπουργείο» του λέει με τον Οδυσσέα να φέρνει αντίρρηση, σύμφωνα με το TV24.

Σχετικά άρθρα:

Όλα τα spoilers για τη σειρά Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι