Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Μελισσάνθη γίνεται μάνα και δεν μπορεί να το διαχειριστεί

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Μελισσάνθη γίνεται μάνα και δεν μπορεί να το διαχειριστεί

Στα νέα επεισόδια της σειράς "Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι" θα δούμε την Χλόη να δίνει το παιδί της στην Μελισσάνθη, γιατί δεν μπορεί να το μεγαλώσει μόνη της

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές, καθώς θα δούμε την Χλόη να ζητά από την Μελισσάνθη να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της, καθώς εκείνη, σαν ανύπαντρη γυναίκα αδυνατεί να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και να το μεγαλώσει.

Η Χλόη δίνει το παιδί της στη Μελισσάνθη στη σειρά, Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι

Ο Απόστολος, που την έχει ακολουθήσει, τη σώζει από τα νύχια του Λάζαρου και του Μηνά, παίζοντας μαζί τους και απειλώντας τους να τους καταδώσει στην αστυνομία, αν ξαναπλησιάσουν τη γυναίκα του και τη Χλόη:

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι-Απόστολος

«Την επόμενη φορά, που θα ξανασκεφτείτε να μιλήσετε στη γυναίκα μου, θα βρεθείτε στην όμορφη γειτονιά του Κορυδαλλού. Και κάτι τελευταίο. Πείτε στη φίλη της γυναίκας μου ότι την περιμένω να έρθει στο σπίτι μου άμεσα και την επόμενη φορά, που θα σηκώσετε χέρι, θα έχετε να κάνετε μαζί μου», τους λέει.

Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι-Χλόη

Λίγο αργότερα, η Μελισσάνθη βρίσκει τη Χλόη να κλαίει και την παίρνει στο σπίτι της: «Η κοινωνία δεν είναι καθόλου έτοιμη να δεχτεί μια μητέρα χωρίς σύζυγο», της λέει και της αποκαλύπτει ότι δεν μπόρεσε να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι-Μελισσάνθη

Η Μελισσάνθη προσπαθεί να την παρηγορήσει, ενώ η Χλόη της προτείνει: «Οταν γεννήσω αυτό το παιδί, θα ήθελα να το κρατήσεις εσύ. Το σκέφτηκα καλά. Εσύ θέλεις ένα παιδί. Με σένα και τον Απόστολο θα μεγαλώσει καλύτερα. Δε θα του λείψει τίποτα και θα έχει μια μητέρα, για την οποία θα είναι υπερήφανο», της λέει και η Μελισσάνθη προβληματίζεται.

Σχετικά άρθρα:

Όλα τα spoilers για τη σειρά Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι