Βόμβα στην Γη της Ελιάς :Η Άντζελα Γκερέκου αποχωρεί

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές  αφού η Άντζελα Γκερέκου αποχωρεί από τη σειρά;

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ

Για τρίτη σεζόν πηγαίνει η επιτυχημένη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, όπως άλλωστε έχει αποκαλύψει ο Κούλλης Νικολάου, ενώ συζητιέται και στα διάφορα πηγαδάκια. Τα νούμερα τηλεθέασης βοήθησαν πολύ στην απόφαση αυτή και όπως φαίνεται ξεκινούν οι σκέψεις και τα σχέδια για τον τρίτο κύκλο.

Μπορεί ήδη να γνωρίζουμε πως δυο ηθοποιοί αποχωρούν, αφού ο ένας θα μπει φυλακή και η άλλη φεύγει (σύμφωνα με τα όσα ακούγονται) από την Μάνη, ωστόσο, τώρα άλλο ένα πρόσωπο φαίνεται πως φεύγει από την σειρά.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα προδίδει την Αθηνά

Βόμβα στην Γη της Ελιάς :Η Άντζελα Γκερέκου αποχωρεί

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος για Στάθη  Ιουλία

Η ηθοποιός της Γης της Ελιάς που φαίνεται πως αποχωρεί

«Χαίρομαι τόσο πολύ που τα θέατρά μας γεμίζουν, μικρά ή μεγάλα. Είναι τόσο σημαντικό μετά τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε. Εύχομαι να πάνε κι όλα καλά – και θα πάνε – με αυτό το θέμα με τους ηθοποιούς-καλλιτέχνες. Πρέπει να στηρίξουμε τους ανθρώπους του θεάτρου και της Τέχνης με όλες μας τις δυνάμεις», ανέφερε σε δηλώσεις της στις κάμερες η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποιος τον εκβιάζει

Βόμβα στην Γη της Ελιάς :Η Άντζελα Γκερέκου αποχωρεί

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία πονηρή και αδίστακτη γυναίκα

Ενώ σε ερώτηση για την Γη της Ελιάς και αν έχει δεχτεί πρόταση για το επόμενο βήμα, απάντησε “όχι”, ενώ συνέχισε χαρακτηριστικά «Το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου ζωής είναι η μεγάλη ευθύνη που έχω στη θέση της προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται συνεπής και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για τα δύο πεδία που αυτή τη στιγμή δουλεύω και εκπροσωπώ».

Δειτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος για Στάθη Ιουλία

Βόμβα στην Γη της Ελιάς :Η Άντζελα Γκερέκου αποχωρεί

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Νέα άγρια δολοφονία στη Μάνη

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Αυτή μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι

Οι σημερινές 17/2 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Ο Αλέξης αρχίζει να νιώθει ενοχές για τον τρόπο που φέρθηκε στη Μαργαρίτα και την ψάχνει για να απολογηθεί. Της τηλεφωνεί, πάει από το σπίτι της, της αφήνει μηνύματα, αλλά εκείνη που έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι της Αθηνάς, δεν του απαντάει και συνεχίζει να τον αποφεύγει.

Η Δήμητρα εξακολουθεί να ψάχνει το ποιόν του Δημοσθένη και ο Κουράκος είναι πολύ ανήσυχος: «Σε παρακαλώ, θέλω να προσέχεις, να έχεις τον νου σου γιατί μπορεί να μπλέξεις άσχημα», της επισημαίνει. Τέλος, η Μαρίνα και ο Μάνος πηγαίνουν για νέο σετ εξετάσεων σύμφωνα με το youweekly.gr και η ανησυχία της κοπέλας όσο πάει και εντείνεται.

Close