Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτή μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Απαπααααα!

Θα δούμε και έναν χωρισμό, τον οποίο κανείς δεν περιμένει. Όχι μόνο όμως θα χωρίσουν, αλλά εκείνος όπως φαίνεται θα βρει και νέα αγαπητικιά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117

Η Γη της Ελιάς-Ειρήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποιος τον εκβιάζει

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι σοκ της Γης της Ελιάς;

Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας θα ζητήσει από την Άννα να χωρίσουν λόγω κάποιων καβγάδων που θα έχουν για την συγκατοίκηση τους και το γάμο τους με αποτέλεσμα η ρήξη να είναι τόσο μεγάλο που να φέρει το τέλος της σχέσης τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέα άγρια δολοφονία στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Άννα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία πονηρή και αδίστακτη γυναίκα

Όταν μάθει για το χωρισμό του λοιπόν η Ειρήνη, θα κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Θα τον προσεγγίσει και θα προσπαθήσει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κουμπάρα στο γάμο Στάθη-Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς-Λεωνίδας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δίνει ραντεβού θανάτου στη Μαρία

Βέβαια, ο Λεωνίδας είναι ακόμη ερωτευμένος με την Άννα και δεν μπορεί να την ξεπεράσει, γεγονός που θα αντιληφθεί η Ειρήνη και θα καταρρακωθεί. Η Ειρήνη θα επιμένει για να γίνει ζευγάρι με τον Λεωνίδα. Θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close