Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μαργαρίτα-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος  112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Κάποιος να κλείσει τον Αλέξη μέσα επιτέλους!

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 112 στις 26/2/2023

Επεισόδιο 112

Κυριακή 

Ύστερα από το χαστούκι του Αλέξη στην Αθηνά, η Αθηνά προβληματίζεται πολύ. Φοβάται για την σωματική ακεραιότητα της Μαργαρίτας και της δικής της και ειδοποιεί τον Κουράκο, να αναλάβει δράση ενώ καταγγέλλει τον Αλέξη για ξυλοδαρμό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέα άγρια δολοφονία στη Μάνη

Ο Αλέξης συλλαμβάνεται αλλά αρνείται τις κατηγορίες και έτσι η Μαργαρίτα αναγκάζεται να τον καλύψει εκθέτοντας την Αθηνά. Η Αθηνά ωστόσο δείχνει κατανόηση βλέποντας ότι η ξαδέρφη της βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η Μαργαρίτα με τη σειρά της ορκίζεται ότι θα πιέσει τον Αλέξη να ξαναδεί ψυχίατρο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 113 στις 27/2/2023

Επεισόδιο 113

Δευτέρα

Έξαλλος κανονίζει να πάρει από την ταβέρνα  άδεια, για να της κάνει μια επίσκεψη. Την μεγάλη ανησυχία για τον Αλέξη εκφράζει η Μαργαρίτα στην Μυρτάλη μιλώντας της για τα ξεσπάσματά του αλλά δε γνωρίζει ότι η κοπέλα τα ξέρει όλα.

Oι τσακωμοί της Ασπασίας και της Ειρήνης συνεχίζονται .Ο Κωσταντίνος λέει ψέματα στην Ισμήνη για ενα βραδινό ραντεβού στο γραφείο του και ενορχηστρώνει άλλη μια κομπίνα με τον Δημοσθένη .

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία πονηρή και αδίστακτη γυναίκα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κουμπάρα στο γάμο Στάθη-Ιουλίας

Ο Ανδρέας πηγαίνει απο το σπίτι της Αρετής για φαγητό και καταλήγουν να κάνουν έρωτα .

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 114 στις 28/2/2023

Επεισόδιο 114

Τρίτη

Η Αθηνά προσπαθεί να πιέσει την Μαργαρίτα να επέμβει πιο δραστικά στο θέμα του Αλέξη όμως εκείνη διστάζει. Η Ειρήνη καταθέτει στο τμήμα για την μικροκλοπή που έκανε  αλλά για ελλιπή στοιχεία ο Κουράκος την αφήνει ελεύθερη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δίνει ραντεβού θανάτου στη Μαρία

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς : Η Ιουλία λέει σε όλους πως παντρεύεται

Η Αρετή πηγαίνει στην  ταβέρνα με τον Ανδρέα και εκεί πέφτει πάνω στην Βασιλική και τον Φίλλιπο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 115 στις 2/3/2023

Επεισόδιο 115

Πέμπτη 

Η Μαργαρίτα δεν μπορεί να συνέρθει από την επίθεση του Αλέξη και παραμένει ψυχρή απέναντί του. Καχύποπτη όμως είναι και η Μυρτάλη.

Η Ασπασία βουλιάζει όλο και πιο πολύ στο πένθος και ζητά από το Δημοσθένη να την απαλλάξει από τα πηγαινέλα στη Σπάρτη αγοράζοντας ένα αμάξι στην Ειρήνη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Αυτό θα είναι το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι

Την ίδια ώρα η Ειρήνη πλευρίζει το Λεωνίδα και του δείχνει αμέσως ότι της αρέσει. Η Αρετή προκειμένου να πάρει το αίμα της πίσω συστήνει τον Αντρέα στον Στάθη ως νέο της σύντροφο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 116 στις 3/3/2023

Επεισόδιο 116

Παρασκευή 

Ο Αλέξης παίρνει το ρίσκο και ομολογεί το φόνο του Γεράσιμου στην Μυρτάλη η οποία σοκάρεται. Αργότερα τρομοκρατημένη σκέφτεται να πάει στην αστυνομία να τον καταγγείλει καθώς φοβάται ότι μπορεί να επαναλάβει την εγκληματική του δράση.

Ο Ισίδωρος πέφτει απ’ τα σύννεφα όταν μαθαίνει πως η Αμαλία δεν είναι αυτό που φαίνεται και αλλάζει στάση απέναντι της. Η Αντιγόνη δείχνει να ασφυκτιεί από τις πιέσεις του Άρη να δουν την σχέση τους πιο σοβαρά και η Ισμήνη υποψιάζεται πως είναι ζήτημα χρόνου να χωρίσουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία τελειώνει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αρετή-Αντρέας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ομολογεί πως σκότωσε τον Γεράσιμο

Ο Κουράκος εντοπίζει τα αντισυλληπτικά της Ευτυχίας και πιστεύει πως δεν έχει πάρει στα σοβαρά την σχέση τους. Ο Πότης και η Άννα γίνονται αυτόπτες μάρτυρες μιας στυγερής δολοφονίας. Ο Κουράκος σπεύδει στο σημείο που έγινε η δολοφονία και προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 117 στις 4/3/2023

Επεισόδιο 117

Σάββατο

Ο Στάθης και η Εύα συναντιούνται στο δρόμο και μιλάνε από απόστασή αλλά ο Χρήστος τους βλέπει και το παρεξηγεί . Η Ασπασία μιλάει στην Δήμητρα για κάτι που ανακάλυψε  στο γραφείο του Δημοσθένη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τελειώνει το πένθος της Ασπασίας

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βάζει στόχο την Αθηνά

Η Ιουλία ανακοινώνει στον Ισίδωρο πως τον Ιούλιο παντρεύεται με τον Στάθη. Το κρυφό ειδύλλιο Κουράκου Ευτυχίας ανακαλύπτεται αφού ο Στάθης τους βλέπει να φιλούνται. Η Υιοθεσία της Αγγελικής εγκρίνεται και η μικρή είναι πλέον Βρεττάκου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Έρχεται καταγγελία βόμβα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μαρία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Γίνεται ένα θαύμα

Τους βλέπει ο Χρήστος και το παρεξηγεί. Η Ιουλία ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι τον Ιούνιο παντρεύεται το Στάθη. Στο μεταξύ το κρυφό ειδύλλιο του Κουράκου και της Ευτυχίας αποκαλύπτεται αφού ο Στάθης τους βλέπει να φιλιούνται. Η υιοθεσία της Αγγελικής εγκρίνεται και η μικρή είναι πλέον επίσημα μια Βρεττάκου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 118 , 119 , 120 , 121, 122

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close