Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε μία νέα άγρια δολοφονία στη Μάνη.

Ο Κουράκος πάντως, δεν ξεμένει ποτέ από δουλειά.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μπορεί οι περισσότεροι κάτοικοι της Μάνης να υποστηρίζουν ότι ζουν στην πιο ήσυχη κωμόπολη της Ελλάδας όμως μια σειρά εγκληματικών ενεργειών τους διαψεύδει συνέχεια. Κάτι που πρόκειται να επαναληφθεί και στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς η γη της ελιάς.

Όλα αρχίζουν σύμφωνα με το περιοδικό myTV, όταν ο Πότης και η Άννα κλείνουν το καφενείο και αποφασίζουν να περάσουν μαζί το υπόλοιπο βράδυ πηγαίνοντας κάπου για φαγητό. Στη διαδρομή τους όμως βλέπουν μια γυναίκα να περπατά ολομόναχη ακριβώς δίπλα τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δίνει ραντεβού θανάτου στη Μαρία

Η Γη της Ελιάς-Πότης-

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς : Η Ιουλία λέει σε όλους πως παντρεύεται

Σταματά μια μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο αναβάτες που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, οι οποίοι την πυροβολούν εν ψυχρώ. Ο θάνατος της είναι ακαριαίος φυσικά. Ο Πότης και η Άννα πανικοβάλλονται και τρέχουν άμεσα στο πλευρό της ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται και ένας από τους αστυνομικούς του τμήματος.

Ο τελευταίος επιβεβαιώνει το θάνατο της άτυχης γυναίκας και ενημερώνει σχετικά τη Δήμητρα και τον Στράτο και εκείνοι με τη σειρά τους τον ιατροδικαστή για να πάνε στον τόπο του εγκλήματος. Εντωμεταξύ κάθε λεπτό που περνάει ο Πότης και η Άννα συνειδητοποιούν ότι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μιας μιας άγριας δολοφονίας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Αυτό θα είναι το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς-Άννα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι

Κάποια στιγμή μάλιστα η κοπέλα ξεσπάει σε κλάματα αδυνατώντας να  πιστέψει όλο αυτό που συνέβη. Λίγο αργότερα στο σημείο φτάνει και ο Κουράκος, ο οποίος προσπαθεί να συγκεντρώσει σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση και αυτού του εγκλήματος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία τελειώνει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς-Πότης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ομολογεί πως σκότωσε τον Γεράσιμο

Ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για ένα ακόμη ξεκαθάρισμα λογαριασμών και βάζει σκοπό να βρει όσο πιο άμεσα γίνεται την άκρη του νήματος που ξετυλίγει, το κουβάρι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close