Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποιος τον εκβιάζει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές  αφού ο Αλέξης ανακαλύπτει ποιος τον εκβιάζει.

Κατάλαβα …. Ετοιμαστείτε…

Η Αθηνά φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα της Μαργαρίτας και τη δική της και ειδοποιεί τον Κουράκο να αναλάβει δράση, ενώ καταγγέλλει τον Αλέξη για ξυλοδαρμό. Ο Αλέξης συλλαμβάνεται, αλλά αρνείται τις κατηγορίες κι έτσι η Μαργαρίτα αναγκάζεται να τον καλύψει εκθέτοντας την Αθηνά.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης δίνει ραντεβού θανάτου στη Μαρία

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποιος τον εκβιάζει

Δείτε επίσης : H Γη της Ελιάς : Η Ιουλία λέει σε όλους πως παντρεύεται

Η Αθηνά, ωστόσο, δείχνει κατανόηση βλέποντας ότι η ξαδέλφη της βρίσκεται σε αδιέξοδο και η Μαργαρίτα, με τη σειρά της, ορκίζεται πως θα πιέσει τον Αλέξη να ξαναδεί τον ψυχίατρο.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Αυτό θα είναι το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποιος τον εκβιάζει

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία τελειώνει τον Δημοσθένη

Στο μεταξύ ο Αλέξης ανακαλύπτει ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα κι ας του μιλάει με αλλοιωμένη φωνή. Από μια και μόνο χαρακτηριστική φράση της καταλαβαίνει ποια είναι και αποφασίζει να αναλάβει δράση για να της κλείσει το στόμα. Εξαλλος κανονίζει να πάρει ρεπό από την ταβέρνα για να κάνει μια «επίσκεψη» στη γυναίκα που τον ενοχλεί ανώνυμα.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βάζει στόχο την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποιος τον εκβιάζει

Δείτε επίσης : H Γη της Ελιάς: Το κρυφό παιδί της Ιουλίας

Την ίδια στιγμή, τη μεγάλη της ανησυχία για τον Αλέξη εκφράζει η Μαργαρίτα στη Μυρτάλη, μιλώντας της για τα βίαια ξεσπάσματά του, αλλά δεν γνωρίζει ότι η Μυρτάλη τα ξέρει όλα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close