Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας 11/09/2023 ως 17/09/2023

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από την αστρολόγο Βίκυ Δρόσου για το τι θα συμβεί στα ερωτικά σου ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 11/09/2023 ως 17/09/2023.

Διανύουμε μία πολύ σημαντική εβδομάδα, όπου θα δούμε να έρχονται οι εξελίξεις στα ερωτικά πολλών ζωδίων, αφού έχουμε θετικές πλανητικές επιρροές. Συγκεκριμένα στις 15/9 την Παρασκευή, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στην 22η μοίρα, επηρεάζοντας τους μεταβλητούς (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), του 3ου δεκαημέρου. Ένα νέο ξεκίνημα προβλέπεται να κάνουν τα παραπάνω ζώδια στα ερωτικά.

Αυτό το νέο φεγγάρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και οι έρωτες έρχονται ξαφνικά, αναπάντεχα και είναι κεραυνοβόλοι. Θετικά τα πράγματα και για τους Ταύρους και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου με έρωτες που προκύπτουν στην πρώτη ματιά και είναι ουρανοκατέβατοι.

Την ίδια μέρα ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος και ξεκινά να παίρνει μπρος. Λίγες μέρες απέμειναν ακόμα για να προσπαθήσουν την επανασύνδεση όσοι το επιθυμούν, διότι μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα εφόσον και η Αφροδίτη έχει επιστρέψει στην ορθή της πορεία.

Άση Μπήλιου : Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11/09/2023 ως 17/09/2023 για όλα τα ζώδια

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που ευνοεί επίσης τους γήινους, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, του 3ου δεκαημέρου. Η αντίθεση της όμως με τον Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή γιατί πολλά παραμύθια θα ειπωθούν και πάρα πολλοί θα τα πιστέψουν. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί Παρθένοι και Ιχθύς, καθώς και Δίδυμοι, Τοξότες που έχετε γεννηθεί τις τέσσερις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Η εβδομάδα κλείνει την Κυριακή με την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο προς τον Δία όπου δεν θα αποφύγετε τις υπερβολές όσοι είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ανήκετε στον Σταθερό Σταυρό, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτήν την εβδομάδα σε βοήθα να ανανεωθείς σωματικά εμφανισιακά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει. Ήδη έχεις περάσει δύσκολες ώρες με μία χάλια ψυχολογία και μία κουραστική καθημερινότητα, τόσο που παρέλειψες σημαντικά πράγματα της ζωής σου. Βέβαια είχες την εύνοια να κινείται η Αφροδίτη στον τομέα των ερώτων σου και μάλιστα ανάδρομη.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

 

Ενδεχομένως να συνδέθηκες ξανά με ένα πρώην ταίρι. Αν όχι, μπορείς αυτήν την εβδομάδα να το προσπαθήσεις, όσο είναι κι ο Ερμής ανάδρομος. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να χαλιναγωγήσεις τον παρορμητισμό και να ανοίξεις καλά τις κεραίες σου, διότι πιθανόν ένα πρόσωπο από το παρελθόν να σε γεμίσει ψεύτικες υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες. Καλό θα ήταν να μην επενδύσεις και να μην ποντάρεις σε μακροβιότητα και διάρκεια. Ο νέος έρωτας που έρχεται στη ζωή σου είναι ξαφνικός, απρόσμενος και δεν είναι τοξικός.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, έχεις μία θετική και ευνοϊκή εβδομάδα μπροστά σου με την Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στον τομέα που αφορά τα ερωτικά. Είναι ένα ερωτικό και αισθησιακό φεγγάρι πού θα σε βγάλει από την εσωστρέφεια και θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση. Θεωρώ ότι έχεις βάλει τέλος στον φάκελο της επανασύνδεσης, αλλά αν δεν έχει γίνει ακόμα, το σύμπαν σου δίνει το περιθώριο κι αυτήν την εβδομάδα να προσπαθήσεις. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος επίσης στον τομέα πού βρίσκονται τα ερωτικά σου έως την Παρασκευή.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

 

Πάντως με αυτήν την καινούργια Σελήνη και με τον Ουρανό σε τρίγωνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου παρέα με τον Δία, το πιο πιθανό είναι να ερωτευτείς και μάλιστα κεραυνοβόλα. Δεν αποκλείεται ο έρωτας που θα σου πάρει τα μυαλά να προέρχεται από το εξωτερικό, ή να είναι από άλλη φυλή και κουλτούρα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην ανακατέψεις την φιλία με τον έρωτα, ούτε να αφήσεις ένα φιλικό άτομο να αποφασίσει για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, είσαι το πρώτο μεταβλητό ζώδιο που επηρεάζει ο σχηματισμός της Νέας Σελήνης στην Παρθένο. Να αναμένεις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου και ένας από αυτούς είναι τα αισθηματικά. Σου συνέβησαν πολλά ευτράπελα, τόσο με επανασυνδέσεις, όσο και με νέες γνωριμίες, παλιούς έρωτες, παράνομους έρωτες, κρυφούς έρωτες, αλλά παρόλα αυτά δεν έπαψες να είσαι επί των επάλξεων μάχιμος και γεμάτος όρεξη για νέες περιπέτειες.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια – Φθινόπωρο 2023: Οι προσεχής ημερομηνίες και τα ζώδια που θα περάσουν προκλήσεις

Η διάθεσή σου για φλερτ επικοινωνία και γνωριμίες είναι παροιμιώδης. Το ίδιο θα κάνεις και αυτήν την εβδομάδα παρόλο που ο κυβερνήτης σου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος μέχρι την Παρασκευή. Σαφώς θα χάσεις κάποια μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, αλλά είσαι τέτοιο ζουζούνι που θα τα ξαναβρείς στο δρόμο σου. Αυτό που θέλω να προσέχεις είναι η σχέση με έναν παλιό ερωτικό σύντροφο που από τη μία σε εξιτάρει και σου ανυψώνει το ηθικό, αλλά από την άλλη βλέπεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, ευνοώντας τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου. Ανοίγουν νέοι δρόμοι και ορίζοντες για τα αισθηματικά σου. Είναι μία θετική εβδομάδα με πάρα πολλές ερωτικές γνωριμίες, πολύ φλερτ, έντονη εξωστρέφεια και άπειρες εξόδους. Οι επανασυνδέσεις πού έφερε η ανάδρομη Αφροδίτη ίσως δεν πήγαν και πολύ καλά για αυτό έχεις το περιθώριο μέχρι την Παρασκευή που θα είναι κι ο Ερμής ανάδρομος να πράξεις αναλόγως.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

 

Να είσαι λιγάκι προσεκτικός σε ότι αφορά τα λόγια που λες, στον τρόπο που τα λες και σε ποιον τα λες, γιατί μπορεί το άτομο που σε ενδιαφέρει να παρεξηγήσει την ειλικρίνειά σου. Αν έχεις μία σχέση που είναι δοκιμασμένη στον χρόνο, είσαι πάρα πολύ τυχερός, διότι θα υπάρξει μέλλον και σταθερότητα. Εύνοια θα έχεις και σε νέες γνωριμίες, αρκεί να μην ανοίξεις την καρδιά σου από την πρώτη στιγμή.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Παρασκευή στο ζώδιο της Παρθένου, έρχεται να τονώσει την αυτοπεποίθηση σου καθώς και την ασφάλεια, την σταθερότητα στα ερωτικά σου. Με την ανάδρομη Αφροδίτη όλο το προηγούμενο διάστημα στο ζώδιό σου ενδεχομένως έγινε η επανασύνδεση που παθούσες. Παρόλα αυτά το σύμπαν σου δίνει μία ακόμα ευκαιρία, αν δεν την έκανες, μέχρι την Παρασκευή που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

 

Θα προτιμούσα όμως να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που επανασυνδεθείς με πρώην ταίρι, διότι δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από την συμπεριφορά του. Νομίζω πως άλλα περιμένεις και άλλα θα διαπιστώσεις στην πορεία. Το θέμα είναι ότι διαθέτεις τόλμη και γοητεία, ισχυρό μαγνητισμό και έντονη σεξουαλικότητα, αφού η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι πλέον ορθόδρομη. Έτσι μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια για νέες ερωτικές γνωριμίες που θα σε πάνε ένα βήμα παραπέρα και θα σε εξελίξουν συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, αυτή η εβδομάδα είναι φτιαγμένη για σένα, καθώς η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σου και σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα πάνω σε βασικούς τομείς της ζωής σου όπως είναι και τα αισθηματικά. Καθώς είσαι ο πρωταγωνιστής αυτού του νέου φεγγαριού είσαι και ο μόνος που μπορείς να κινήσεις τα νήματα και να φέρεις τις εξελίξεις που ποθείς στον ερωτικό τομέα. Δεν αποκλείεται το προηγούμενο διάστημα να ήρθες σε επαφή με ένα πρώην ερωτικό ταίρι. Αντικειμενικά δεν σε συναρπάζει αυτή η επανασύνδεση.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Ζώδια: Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2023 και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Με τη Νέα Σελήνη έχεις μπόλικη εύνοια για να αποκτήσεις κάτι καινούργιο στη ζωή σου που θα είναι συναρπαστικό και ολίγον εκκεντρικό. Αν πάλι επιμένεις στο άνοιγμα του φακέλου της επανασύνδεσης, μπορείς να το τρέξεις μέχρι την Παρασκευή που ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου. Μην εμπλακείς όμως σε μία σχέση που δεν είναι ξεκάθαρη, ή είναι παράνομη.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα εμπεριέχει την Νέα Σελήνη του μήνα, πού σχηματίζεται την Παρασκευή στο ζώδιο της Παρθένου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πίσω από το δικό σου. Είναι μία κρυφή, παρασκηνιακή, Νέα Σελήνη και το νέο ξεκίνημα που επιθυμείς να κάνεις στα ερωτικά δεν είναι τόσο ξεκάθαρο. Εδώ μιλάμε για έναν κρυφό, ή και παράνομο έρωτα που σε εξιτάρει, σε δελεάζει και σε ανεβάσει στον έβδομο ουρανό. Τα συναισθήματα που σου δημιουργεί είναι απερίγραπτα ακραία και έχουν πολύ πάθος και έντονο πόθο.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

 

Ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος μέχρι την Παρασκευή στον ίδιο τομέα του χάρτη σου, που δείχνει ότι το μυαλό και η σκέψη σου δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ούτε λεπτό από το αντικείμενο του πόθου σου. Μέχρι εδώ καλά και μπορείς να χαρείς αυτόν τον έρωτα, αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να προσέχεις την εξιδανίκευση, την απογοήτευση και την εξαπάτηση. Από την Κυριακή και έπειτα θα έχεις την εύνοια για νέες ερωτικές γνωριμίες πού θα προκύψουν μέσα από τον φιλικό κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, ξεκινάει μία καινούργια εβδομάδα και βλέπουμε ότι μέσα σε αυτήν θα έχεις μεγάλη εύνοια από το σύμπαν. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Παρασκευή στο ζώδιο της Παρθένου, είναι θετική προς το ζώδιό σου. Αυτό το καινούργιο ερωτικό φεγγάρι για σένα φέρνει νέο ερωτικό σκίρτημα από μία καινούργια γνωριμία που προκύπτει εντελώς ξαφνικά και απρόοπτα. Ένα νέος σύντροφος μπαίνει στη ζωή σου, στην κάνει άνω κάτω με την καλή έννοια, αφού σε ξεκολλάει από τον βάλτο που ήσουν.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν κομβικές αλλαγές μέσα στο φθινόπωρο του 2023

Ο φιλικός κύκλος είναι αυτός που ευθύνεται για την καταπληκτική γνωριμία αλλά μην δώσεις πολύ θάρρος και κράτα τη σχέση σε ιδιωτικό πλαίσιο. Η Αφροδίτη έχει πάψει να κινείται ανάδρομα, αλλά έχει δώσει την σκυτάλη στον Ερμή όπου κινείται τώρα ανάδρομος μέχρι την Παρασκευή στο ίδιο ζώδιο που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη. Εάν είσαι από αυτούς που επιμένουν σε μία επανασύνδεση και μέχρι στιγμής δεν προέκυψε, έχεις λίγες μέρες ακόμα για να προσπαθήσεις ξανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, ανήκεις στον μεταβλητό σταυρό και επηρεάζεσαι άμεσα από την Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Παρασκευή στο ζώδιο της Παρθένου. Δεν θα έλεγα ότι είναι μία ερωτική Σελήνη για σένα και δεν φαίνεται να κάνεις την καινούργια γνωριμία που επιθυμείς. Καθόλη την εβδομάδα είσαι περισσότερο απασχολημένος με άλλα θέματα και βάζεις σε δεύτερη και τρίτη μοίρα τα αισθηματικά σου. Αυτά έως την Παρασκευή γιατί από το Σαββατοκύριακο και έπειτα η τύχη σου χαμογελά με μία νέα γνωριμία που μπαίνει στη ζωή σου και δεν αποκλείεται να προέρχεται από τον εργασιακό επαγγελματικό χώρο.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

 

Θα είναι μάλιστα τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός σου που δεν θα διστάσεις να αναλάβεις πολλά καθήκοντα επιπλέον για να δείξεις καλή διαγωγή. Κάποια στιγμές θα υπερβάλλεις αλλά αξίζει τον κόπο. Εάν είσαι από αυτούς που επιθυμούν την επανασύνδεση και δεν προέκυψε με την ανάδρομη Αφροδίτη, προσπάθησε πάλι έως την Παρασκευή, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου και στον ίδιο χώρο με τη Νέα Σελήνη. Ίσως βάλεις νέα θεμέλια και νέες βάσεις σε κάτι παλιό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου φίλε Αιγόκερε, αυτήν την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου που λαμβάνει χώρα συγκεκριμένα την Παρασκευή. Είναι ένα νέο φεγγάρι που θα φέρει καινούργιο έρωτα στην ζωή σου. Πρόκειται για έρωτα κεραυνοβόλο, με την πρώτη ματιά, που ανεβάζει την ερωτική διάθεση και την αισιοδοξία σου. Μπορείς πλέον να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες με έναν σύντροφο πού σε ανεβάζει στα ουράνια. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις εσύ είναι να είσαι ειλικρινής κι αληθινός. Μη ρισκάρεις να χάσεις έναν τέτοιο έρωτα, από ψέματα και παραπλανητικές πληροφορίες που θα δώσεις.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

 

Επίσης μη δίνεις λάθος εντυπώσεις για κάτι που δεν είσαι. Αν επέλεξες την επανασύνδεση με έναν πρώην σύντροφο που δεν μπορείς να ξεχάσεις, είχες την ευκαιρία με την ανάδρομη Αφροδίτη. Επειδή όμως ποτέ δεν είναι αργά, το σύμπαν σου δίνει κι άλλη μία ευκαιρία με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο της Παρθένου έως την Παρασκευή. Παρόλα αυτά σε συμβουλεύω να επικεντρωθείς στην καινούργια γνωριμία πού είναι πολλά υποσχόμενη για μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ερωτική για εσένα και μάλιστα η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την Παρασκευή στο ζώδιο της Παρθένου βγάζει τον έντονο αισθησιασμό σου στην επιφάνεια. Με ανεβασμένη λίμπιντο, τονισμένη την ερωτική διάθεση και την σεξουαλική υπερδιέγερση, η γνωριμία που θα προκύψει, δεν ξέρω κατά πόσο θα εξελιχθεί σε σχέση, ή αν θα μείνει στο στάδιο της ερωτικής επιθυμίας και ικανοποίησης σεξουαλικών ενστίκτων.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

 

Εάν μείνει σε αυτό το στάδιο, είναι γιατί ενώ σε εξιτάρει το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου, η καρδιά σου είναι δοσμένη σε έναν πρώην σύντροφο. Εάν κατάφερες αυτές τις αναμνήσεις του παρελθόντος να τις φέρεις στο παρόν και να συνδεθείς με το άτομο που ποθείς, έχει καλώς. Η ανάδρομη Αφροδίτη ευνόησε πολύ τις επανασυνδέσεις για το ζώδιο σου. Υπάρχει όμως κι ο Ερμής που κινείται ανάδρομος μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιο της Παρθένου κι έχεις λίγες μέρες ακόμα για να προσπαθήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αγαπημένε, αυτήν την εβδομάδα θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου την Παρθένο. Είναι ένα καινούργιο φεγγάρι που σε ευνοεί για νέες γνωριμίες και φέρνει έναν σύντροφο που μπαίνει στη ζωή σου απρόσμενα. Ο καινούργιος ερωτικός σύντροφος έρχεται να σου αλλάξει πολλές θεωρίες, πολλά πιστεύω, ακόμα και τον τρόπο σκέψης και γενικότερα το μυαλό σου. Αν και είσαι ψάρι θα πας με τα νερά του, γιατί έχει την ευκολία να σε πείθει.

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μέχρι 30/12/2023 και πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Μαζί του θα κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον, που θα πραγματοποιήσεις και θα σταθεροποιήσεις πολύ σύντομα. Θεωρώ ότι ο φάκελος της επανασύνδεσης έχει κλείσει για σένα όταν η Αφροδίτη γύρισε σε ορθή πορεία. Αν είσαι όμως από αυτούς που επιμένουν να γυρίσουν πίσω στην προηγούμενη σχέση, σύμφωνα με το oroskopos.gr, υπάρχει ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομος μέχρι την Παρασκευή, ακριβώς απέναντί σου στο ζώδιο της Παρθένου. Δύσκολα όμως θα καταφέρεις κάτι, αφού υπάρχει ασυνεννοησία και έλλειψη εγκεφαλικής επικοινωνίας.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close