
Πράσο και τυρί φτιάχνουν την πιο νόστιμη πιτούλα για κάθε περίσταση! Θα αρέσει πολύ στα παιδιά και θα τη ζητάνε και για το σχολείο!
Εκτέλεση
Έπλασα το ζυμάρι, ψιλοεκοψα τα πράσα τα ζεμάτισα,τα στράγγισα και τα σωταρισα. Άνοιξα το φύλλο έβαλα τα τρία κάτω έβαλα την γέμιση επάνω τα τρία φύλλα τα άλειψα με
λάδι και αυγό και δεν είχα σουσάμι έβαλα τριμμένο καρύδι,έψησα στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Η συνταγή είναι της Aleka Thomaidou