Έχετε ξαναδοκιμάσει πίτα σαν και αυτή;;; Για τους λάτρεις της πιπεριάς είναι η τέλεια πίτα!!! Μπορούμε να βάλουμε ότι άλλο υλικό θέλουμε και φυσικά αλλαντικά! Εύκολη και πολύ χορταστική, ιδανική για το οικογενειακό ή επίσημο τραπέζι μας!
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πιπεριές σε κομμάτια, τα κρεμμύδια σε φέτες και το σκόρδο ψιλοκομμένο. Βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα τις πιπεριές το σκόρδο το κρεμμύδι και τα κολοκυθιά με πολύ λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε φούρνο για 10 λεπτά ίσα να μαραθούν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα αυτά που ψήσαμε και ρίχνουμε το τυρί το αλάτι το πιπέρι τα αυγά χτυπημένα και το ζαμπόν. Λαδώνουμε ένα ταψί βάζουμε τα μισά φύλλα κάτω λαδωμένα και ρίχνουμε τη γέμιση σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα πάλι λαδωμένα και την χαράζουμε σε κομμάτια, βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για μισή ώρα περίπου μέχρι να ροδίσουν τα φύλλα.
Καλή σας επιτυχία!!!
Η συνταγή είναι της Ioanna Panagiotopoulou