Κουλούρι Θεσσαλονίκης στο τηγάνι με αυγό- Ένα ιδανικό κολατσιό

Συνταγή για κουλούρι Θεσσαλονίκης με αυγό στο τηγάνι. Μία εύκολη συνταγή για κουλούρι με αυγό τηγανιτό που μπορείτε να φτιάξετε για το πρωινό ή το κολατσιό των παιδιών. Είναι πραγματικά πολύ νόστιμα και χορταστικά και θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!

Κουλούρι  Θεσσαλονίκης

Υλικά

Ζύμη

500 γρ αλεύρι
300ml νερό χλιαρό
1 κ γλ αλάτι
2 κ σ ζάχαρη
1 φακελάκι μάγια ξηρή

Για την επικαλυψη
1 μπολ με χλιαρό νερό
2 κ σ ζάχαρη

Σουσάμι για το πασπάλισμα

Δειτε ακομα Διαφορετικά Κουλούρια Θεσσαλονίκης πολύσπορα ή με παντζάρι (whole-wheat Bagels)

Εκτέλεση

Αφήνω τη ζύμη  να διπλασιαστεί.
Πλάθω σε κορδόνια και ενώνω τις άκρες
Τα βουτάω στο νερό στο οποίο έχω ανακατέψει και τη ζάχαρη κ αμέσως τα πασπαλίζω με το σουσάμι.
Ψήνω με αέρα στους 180 περίπου για 20′.
Βγαίνουν περίπου 10-12 τμχ

Σε ένα τηγάνι λιώνω λίγο βουτυράκι.
Βάζω το κουλούρι κ στη μέση ρίχνω το αυγό.

Κουλούρι Θεσσαλονίκης στο τηγάνι με αυγό- Ένα ιδανικό κολατσιό

Η συνταγή είναι της Kiki Kyriaki

Δειτε ακομα Τα πιο αφράτα σπιτικά κουλούρια με σουσάμι για το κολατσιό του παιδιού

Πατηστε εδω και δειτε τις καλυτερες συνταγες για το σχολειο


Close