Κουνέλι στιφάδο παραδοσιακό και πολύ νόστιμο. Με κρεμμύδια και μπαχαρικά, η γεύση του είναι απίθανη. Γίνεται μαλακό και η εκτέλεσή του είναι εύκολη!
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε λίγο τα κρεμμύδια να πάρουν χρώμα και τα βγάζουμε σε ένα πιάτο. Τσιγαρίζουμε το κουνέλι και το σβήνουμε με το κρασί κι ύστερα το ξύδι! Μόλις πιει τα υγρά το αφαιρούμε και ρίχνουμε το πουμαρό , τα κρεμμύδια και τα υπόλοιπα υλικά και όσο νερό χρειαστεί και αφήνουμε να βράσουν ! Μόλις γίνουν τα κρεμμύδια τα βγάζουμε και βάζουμε το κουνέλι να βράσει ! Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό κι αλατοπίπερο μέχρι να γίνει !
Η συνταγή είναι της Sophia Gazi
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις