χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-με-γυάλα-ιδέες-

22 ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλες .Φτιάξτε τις δικές σας Χριστουγεννιάτικες αναπαραστάσεις μέσα σε γυάλες και μετατρέψτε αυτές τις γυάλες σε πανέμορφα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

Πολλοί από εμάς έχουμε γυάλες στο σπίτι μας. Αυτές οι γυάλες συνήθως μένουν κλεισμένες μέσα σε κάποιο ντουλάπι αχρησιμοποίητες. Φέτος λοιπόν θα χρησιμοποιήσουμε και θα αναδείξουμε τις παλιές μας γυάλες με τον πιο Χριστουγεννιάτικο τρόπο.

Θα φτιάξουμε Χριστουγεννιάτικες αναπαραστάσεις μέσα στις γυάλες ή θα κάνουμε αυτές τις γυάλες χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό με λίγα φωτάκια, κουκουνάρια ή Χριστουγεννιάτικες μπάλες. Γενικότερα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη.

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στα παράθυρα: 35 ιδέες

Κι αν έχετε ξεμείνει από ιδέες αυτό το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα θα σας βοηθήσει. Διότι συγκεντρώσαμε για εσάς 22 μοναδικές ιδέες με χριστουγεννιάτικες γυάλες. Χριστουγεννιάτικες γυάλες με χριστουγεννιάτικες αναπαραστάσεις και όχι μόνο. Διαβάστε παρακάτω: 

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλες: Ο Άγιος Βασίλης μέσα στην γυάλα

Χρησιμοποιήστε μία μινιατούρα Άγιου Βασίλη, μερικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως δεντράκια και αστραφτερά κλαδιά που χωρούν μέσα στη γυάλα, βαμβάκι για χιόνι και φτιάξτε μία υπέροχη χριστουγεννιάτικη γυάλα. Απλά εφαρμόστε το βαμβάκι και πάνω από το βαμβάκι βάλτε τις χριστουγεννιάτικες μινιατούρες σας.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: 22 ιδέες με γυάλες

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλες:  Χριστουγεννιάτικο σπίτι μέσα στη γυάλα

Μπορείτε να βρείτε στα μαγαζιά με εποχιακά είδη μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σπιτάκια. Επίσης μπορείτε να βρείτε μινιατούρες χιονισμένων δέντρων κι άλλα. Αγοράστε ψεύτικο χιόνι ή βάλτε διαλυμένο φελιζόλ ή βαμβάκι για χιόνι και από πάνω το σπιτάκι, τα δεντράκια και ό,τι άλλο σας αρέσει.

χριστουγεννιάτικη-αναπαράσταση-μέσα-σε-γυάλα-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλες:  Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια από γυάλες

Μπορείτε να γεμίσετε μία γυάλα με χάντρες ή μικρές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Στην κορυφή βάλτε ένα αρωματικό κερί και αμέσως έχετε ένα χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο γεμάτο λάμψη για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή γενικότερα για την χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας.

χριστουγεννιάτικο-κηροπήγιο-μέσα-σε-γυάλα-με-χριστουγεννιάτικες μπάλες-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλες:  Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό με φυσικά υλικά

Μπορείτε να μαζέψετε κλαδιά από έλατα ή πεύκα και να τα βάλετε μέσα σε μία γυάλινη γυάλα με βαμβάκι ή ψεύτικο χιόνι. Έτσι θα έχετε ένα πανεύκολο και οικονομικό χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό με φυσικά υλικά. Άλλωστε τα φυσικά υλικά στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι η φετινή τάση!

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-με-γυάλα-ιδέες

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλες: Χριστουγεννιάτικη γυάλα με φωτάκια led

Μπορείτε να βάλετε μέσα σε μία γυάλα φωτάκια led. Αμέσως έχετε ένα χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό που θα γεμίσει το σπίτι σου ζεστασιά μέσα από ένα άκρως ρομαντικό τρόπο. αν σου αρέσουν τα φωτάκια led τότε σίγουρα η παρακάτω ιδέα θα σας ξετρελάνει!

χριστουγεννιάτικη γυάλα-με-φωτάκια led-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλες:  Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια με κόκκους καφέ

Μπορείτε να γεμίσετε μέχρι την μέση μία γυάλα με ολόκληρους κόκκους καφέ και στο κέντρο να βάλετε ένα αρωματικό κερί με άρωμα βανίλια για την ισορροπία. Αμέσως έχετε ένα χριστουγεννιάτικο κα όχι διακοσμητικό που θα προσφέρει επίσης και πολύ όμορφο άρωμα στον χώρο σας.

χριστουγεννιάτικη-γυάλα-με-κόκκους καφέ-και-κεριά-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλες: Χριστουγεννιάτικη γυάλα με κουκουνάρια

Μπορείτε να γεμίσετε μία γυάλα με κουκουνάρια τα οποία μπορούν να είναι στο φυσικό τους χρώμα ή να τα βάψετε στο χρώμα της αρεσκείας σας με τέμπερες. Τα κουκουνάρια είναι το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο για να έχετε το απόλυτο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-με-γυάλα-και-κουκουνάρια-

Δείτε ακόμα 25 ιδέες για Elegant χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στην κουζίνα

χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-με-γυάλα-ιδέες- χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-με-γυάλα-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλες: Χριστουγεννιάτικη γυάλα με χιονάνθρωπο

Μπορείτε να βάλετε μέσα στην γυάλα παιχνίδια των παιδιών σας όπως δεντράκια και χιονάνθρωπους που δεν τα θέλουν πια. Το βαμβάκι είναι ένας οικονομικός τρόπος για τεχνητό χιόνι και όπως βλέπεις κι εσύ το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-με-γυάλα-και-χιονάνθρωπο- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-γυάλα- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-γυάλα- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-γυάλα-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλες:  Χριστουγεννιάτικη γυάλα με κορδέλες

Αν έχετε μία τέτοια γυάλα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και το κάτω μέρος της. Στολίστε την βάση της γυάλας με κορδέλες σε χριστουγεννιάτικα σχέδια και αμέσως έχετε ένα χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ακόμη και για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

ιδέες-για-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-γυάλα- ιδέες-για-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-με-γυάλα-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γυάλες: Χριστουγεννιάτικες αναπαραστάσεις με φωτάκια led

Μπορείτε να φτιάξετε ό,τι χριστουγεννιάτικη αναπαράσταση σας αρέσει μέσα σε μία γυάλα. Όμως αν θέλετε να κάνετε την γυάλα σας ακόμη πιο μαγική, τότε μερικά χριστουγεννιάτικα φωτάκια led θα απογειώσουν σίγουρα την χριστουγεννιάτικη γυάλα σας.

χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-με-γυάλα-χιονάνθρωπο-και-φωτάκια- χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-από-γυάλα-ιδέες- χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-από-γυάλα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μαγικές ιδέες για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μπαλκονιού σας

χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-από-γυάλα-ιδέες- χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-από-γυάλα-και-ελαφάκια- χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-από-γυάλα-και-χριστουγεννιάτικα σπιτάκια-

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κλαδιά δέντρων part2!

χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-από-γυάλα-ιδέες-χριστουγεννιάτικης διακόσμησης-

All photos via: Pinterest

Δείτε εδώ τα πάντα για τη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με ένα κλικ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close