31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα

31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα.Τα ουδέτερα χρώματα θα πρωταγωνιστήσουν στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε ουδέτερα χρώματα στο δέντρο, στο τραπέζι και στο σπίτι.

Τα ουδέτερα χρώματα είναι όλες οι αποχρώσεις του καφέ, το μαύρο, το λευκό και το γκρι. Τα ουδέτερα χρώματα είναι χρώματα ασφαλή που μπορούν να κάνουν το σπίτι να δείχνει σικ και όχι παραφορτωμένο και τα τελευταία χρόνια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διακόσμηση του σπιτιού.

Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσουν και στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Γι’ αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε για εσάς 31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης στο σπίτι σε ουδέτερα χρώματα.

Δείτε ακόμα 23 ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινα καρό σχέδια

Θα δούμε πως μπορούμε να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και γενικότερα το σπίτι σε ουδέτερα χρώματα. Είναι μία χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα κάνει το σπίτι σας να δείχνει σικ με όλη την λάμψη των Χριστουγέννων χωρίς να κινδυνεύει με οποιοδήποτε τρόπο να δείχνει παραφορτωμένο. Διαβάστε παρακάτω: 

31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε ουδέτερα χρώματα

Τα ουδέτερα χρώματα ανήκουν στην κατηγορία της μίνιμαλ διακόσμησης στο σπίτι. Αν λοιπόν ακόμη και σε μία λαμπερή γιορτή όπως τα Χριστούγεννα εσείς επιλέγετε την μίνιμαλ αισθητική μπορείτε φυσικά να παίξετε με τα ουδέτερα χρώματα ακόμη και στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Καφέ τραπέζι, λευκό τραπεζομάντηλο, λευκά σερβίτσια και φυσικά τα απαραίτητα φυσικά στοιχεία από κλαδιά που βρήκαμε στον κήπο μας. Είναι τάση τα φυσικά στοιχεία και είναι και αυτά μέρος της ουδέτερης διακόσμησης.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-τραπεζιού-σε-ουδέτερα-χρώματα-

31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα : Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού σε ουδέτερα χρώματα

Εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στολίζουμε χριστουγεννιάτικα και όλο το υπόλοιπο σπίτι. Διαλέξτε λοιπόν για όλες τις αγαπημένες γωνίες του σπιτιού σας χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σε ουδέτερα χρώματα. Μπορείτε να το “σπάσετε” και λίγο με μερικά κόκκινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σπιτιού-σε-ουδέτερα χρώματα-ιδέες-

31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα: Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ουδέτερα χρώματα

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι. Έτσι το φετινό μας χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορούμε να το στολίσουμε με χριστουγεννιάτικα στολίδια σε χρώμα μπεζ, χρυσό, λευκό και γκρι. Είναι ουδέτερα χρώματα που θα κάνουν το δέντρο να μοιάζει λαμπερό αλλά και σικ.

χριστουγεννιάτικο-δέντρο-σε-ουδέτερα-χρώματα-ιδέες-

31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα: Χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπεζ στολίδια και κίτρινα φώτα led

Μπορεί τα ουδέτερα χρώματα να είναι…ουδέτερα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και ζεστά. Μπορείτε λοιπόν να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας αποκλειστικά με μπεζ, γκρι και καφέ χριστουγεννιάτικα στολίδια. Τα κίτρινα φωτάκια led θα κάνουν ακόμη πιο ζεστό το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

χριστουγεννιάτικο-δέντρο-και-χριστουγεννιάτικο τραπέζι-σε-ουδέτερα-χρώματα-ιδέες-

31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα : Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά από φυσικά υλικά σε ουδέτερα χρώματα

Τα φυσικά υλικά ανήκουν και αυτά στην ουδέτερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αφού μπορούμε να βρούμε στον κήπο ή στα πάρκα κλαδιά σε καλή κατάσταση και να τα στολίσουμε με φαναράκια με καφέ χριστουγεννιάτικα στολίδια!

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σπιτιού-με-φυσικά υλικά-σε-ουδέτερα χρώματα-

31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε ουδέτερα χρώματα με φύλλα και κορμούς δέντρων

Μπορείτε να βρείτε διακοσμητικά για το σπίτι με κορμούς δέντρων και φύλλα δέντρων και να απογειώσετε την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα φύλλα μπορείτε να τα τοποθετήσετε ακόμη και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν γιρλάντες όπως στην εικόνα παρακάτω.

Χριστούγεννα: 31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα

31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα: Χριστουγεννιάτικες κάλτσες σε ουδέτερα χρώματα

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και χριστουγεννιάτικες κάλτσες σε ουδέτερα χρώματα για να τις τοποθετήσετε πάνω από το τζάκι. Μερικά κλαδιά με φύλλα απογειώνουν την χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας και θα κάνουν το σπίτι σας να μοιάζει όμορφο.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σπιτιού-σε-ουδέτερα-χρώματα-τάσεις-

Δείτε ακόμα Δείτε Πως Να Φτιάξετε Πόδια Ξωτικού Για Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Χωρίς Ράψιμο!  {ΒΙΝΤΕΟ}

αληθινά χριστουγεννιάτικα-δέντρα-ιδέες-

31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα: Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε λευκό ουδέτερο χρώμα

Τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα τα γιορτάζουμε Χειμώνα. Αυτό σημαίνει ότι σε πολλές περιοχές της Ελλάδος τα Χριστούγεννα είναι χιονισμένα. Κι αν δεν είναι χιονισμένα θα θέλαμε να είναι χιονισμένα. Έτσι, μπορούμε να κάνουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας να μοιάζει χιονισμένο. Το λευκό ανήκει και αυτό στα ουδέτερα χρώματα.

χριστουγεννιάτικο-δέντρο-σε-λευκό-χρώμα- χριστουγεννιάτικο-δέντρο-σε-λευκό-χρώμα-

Παίξτε με το λευκό και το χρυσό!

Το ουδέτερο χρώμα του λευκού μπορεί να μοιάζει ψυχρό στα μάτια πολλών και τα Χριστούγεννα επιθυμούν ζεστασιά. Έτσι μπορείτε να σπάσετε το λευκό με χρυσά χριστουγεννιάτικα στολίδια και χρυσές γιρλάντες. Τα γκλίτερ και τα στρας μην τα φοβηθείτε!

χριστουγεννιάτικο-δέντρο-σε-λευκό-και-χρυσό-χρώμα- χριστουγεννιάτικο-δέντρο-σε-λευκό-και-χρυσό-χρώμα-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ξύλινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και φυσικά υλικά

Μπορείτε να βάλετε τις αγαπημένες σας γλάστρες μέσα στο σπίτι εφόσον μπορούν να αντέξουν σε εσωτερικό χώρο. Ξύλινα καλάθια, ξύλινα σκαμπό και ξύλινα έπιπλα αντίκες, μερικά λευκά κεριά, φωτάκια led και γκλίτερ, ολοκληρώνουν μία σκανδιναβική διακόσμηση σε ουδέτερα χρώματα.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-σε-ουδέτερα-χρώματα-ιδέες-

31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα: Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για το σπίτι από μαυροπίνακα

Ο μαυροπίνακας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό. Μπορείτε λοιπόν να τοποθετήσετε έναν μαυροπίνακα στην αγαπημένη γωνία του σπιτιού σας και να ζωγραφίσετε σε αυτόν τον μαυροπίνακα με λευκή κιμωλία χριστουγεννιάτικα συνθήματα και ζωγραφιές.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-με-μαυροπίνακα-ιδέες-

Ουδέτερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πάνω από το τζάκι σε μπεζ χρώματα με φυσικά υλικά

Παίξτε με τα χρώματα του ζεστού μπεζ και αναδείξτε την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας τόσο στο τζάκι όσο και σε όλες τις υπόλοιπες γωνίες του σπιτιού. Είναι μία υπέροχη και πολύ ζεστή χριστουγεννιάτικη πρόταση που σίγουρα θα αναδείξει το σπίτι σας.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-με-μπεζ-χρώματα-

31 ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σε ουδέτερα χρώματα: Μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με μπεζ και γκρι λεπτομέρειες

Και το γκρι ανήκει στα ουδέτερα χρώματα όπως επίσης και το μαύρο. Έτσι μπορείτε να παίξετε με το γκρι, το μπεζ και ίσως με μερικές λεπτομέρειες μαύρου στην χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-με-φυσικά υλικά-ιδέες- χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-με-κεριά-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σαλόνι σε ουδέτερα χρώματα

Καρό κάλυμμα σε ασπρόμαυρα χρώματα μιας και το καρό είναι ένα από τα επικρατέστερα χριστουγεννιάτικα σχέδια κάθε χρόνο. Δεντράκια, ξύλινα καλάθια και μπεζ ριχτάρια που θα κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ζεστή. Τα κεράκια είναι αυτονόητα!

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σαλονιού-σε-ουδέτερα-χρώματα- χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-κρεβατοκάμαρας-σε-ουδέτερα-χρώματα-

Αναδείξτε τα ουδέτερα έπιπλά σας με φυσικά υλικά

Τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν έπιπλα σε ουδέτερα χρώματα του καφέ, του μπεζ ή του λευκού. Έτσι μπορείς να αναδείξεις αυτά σου τα έπιπλα με φυσικά υλικά, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σε ουδέτερα χρώματα και κεριά και να κάνετε μία χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο Π και Φ με τα λιγότερα χρήματα.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σπιτιού-σε-ουδέτερα-χρώματα- χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σπιτιού-σε-ουδέτερα-χρώματα- χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σπιτιού-σε-ουδέτερα-χρώματα-ιδέες-

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια σε ουδέτερα χρώματα

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει από το σημερινό άρθρο και το χριστουγεννιάτικο στεφάνι. Είτε επιλέξετε τα στολίσετε το χριστουγεννιάτικο στεφάνι σας στην εξώπορτα είτε σε οποιαδήποτε άλλη γωνία του σπιτιού, φυσικά και πρέπει να παίξετε με τα ουδέτερα χρώματα.

χριστουγεννιάτικα-στεφάνια-σε-ουδέτερα-χρώματα-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με αντίκες σε ουδέτερα χρώματα

Αν έχετε αρκετές αντίκες στο σπίτι φέτος τα Χριστούγεννα μπορείτε να τα κάνετε τάση με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο. Αναδείξτε τις αντίκες σας με φυσικά υλικά, κεριά και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και δημιουργήστε μία vintage χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-με-αντίκες-

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με φυτά εσωτερικού χώρου και πρωταγωνιστή τα ουδέτερα χρώματα

Αν σας αρέσει η σκανδιναβική διακόσμηση τότε μπορείτε το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι να το ντύσετε με φυτά εσωτερικού χώρου, τα επίσημα σερβίτσια σας και το γκρι να πρωταγωνιστεί! Είναι ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι με κύρος και στιλ.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-με-φυσικά-υλικά- χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σπιτιού-με-λευκό-

Δείτε ακόμα 5 τέλειες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με καλαμάκια, μια κρεμάστρα και άλλα υλικά που όλες έχετε στο σπίτι σας!

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σπιτιού-με-λευκό-και-φυσικά-υλικά- χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σπιτιού-με-λευκό-και-φυσικά-υλικά-

Στολίστε την σκάλα σας με χριστουγεννιάτικα στολίδια σε ουδέτερα χρώματα

Η παρακάτω εικόνα μπορεί να δείχνει σκάλα εσωτερικού χώρου όμως μπορείτε να εμπνευστείτε και για την εξωτερική σκάλα. Φυσικά υλικά και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σε ουδέτερα χρώματα θα κάνουν την σκάλα σας να μοιάζει με σκάλα που οδηγεί στον παράδεισο!

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σκάλας- χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-τραπεζιού-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ασπρόμαυρη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Μοντέρνες και κομψές ιδέες για έναν εντυπωσιακό στολισμό

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-τραπεζιού-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Δείτε εδώ τα πάντα για τη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με ένα κλικ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close