Φιλέτο κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον με γραβιέρα, κασέρι & κρέμα γάλακτος

Για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας θα φτιάξουμε κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον, με γραβιέρα Νάξου, κασέρι και κρέμα γάλακτος. Είναι ένα ορεκτικό που μπορεί όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου να γίνει ακόμη και κυρίως πιάτο.

Η κρέμα γάλακτος, τα τυριά που λιώνουν όπως και τα διάφορα μυρωδικά, κάνουν αυτά τα ρολάκια από κοτόπουλο τυλιγμένα με μπέικον απλά ανάρπαστα!

Δείτε ακόμα Σιδηρόδρομος μοσχαρίσιος στην λαδόκολλα με βουτυράτες πατάτες

Είναι πεντανόστιμα, η κρέμα γάλακτος γεμίζει το στόμα μας και σίγουρα είναι μία ένοχη απόλαυση που αξίζει να ζήσουμε! Είναι πανεύκολα στην παρασκευή τους και σίγουρα θα απογειώσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας και οποιοδήποτε άλλο μπουφέ σας. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω: 

Εκτέλεση

Στην αρχή κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μεγάλους κύβους και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα να βράσουν ελαφρώς για 15 λεπτά, μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το καρότο το οποίο το έχουμε κόψει σε χοντρά κομμάτια, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο.

Στην συνέχεια σουρώνουμε το φαγητό μας και τυλίγουμε κάθε κομμάτι κοτόπουλου με μία λωρίδα μπέικον. Τοποθετούμε τα ρολάκια μας σε ταψί. Όταν τελειώσουμε με το τύλιγμα, πασπαλίζουμε πάνω από το φαγητό μας την γραβιέρα Νάξου και το κασέρι και προσθέτουμε το πιπέρι και το δενδρολίβανο.

Επίσης απλώνουμε σε όλο το φαγητό μας την κρέμα γάλακτος. Θέλουμε να πάει παντού. Βάζουμε τους κύβους βουτύρου σε διαφορετικά σημεία πάνω στο φαγητό και ψήνουμε τα ρολάκια μας για 20 λεπτά σε κανονικό φούρνο.

Φιλέτο κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον με γραβιέρα, κασέρι & κρέμα γάλακτος συνταγή

Η συνταγή είναι της αγαπημένης μας σελίδας Home & Outdoor By Tools

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close