Απίστευτο : Γαμπρός σκηνοθέτησε ληστεία για να αποφύγει τον γάμο του

Έγινε και αυτό:  «Σκηνοθέτησε τη ληστεία και  ξυλοδαρμό για να αποφύγει το γάμο του . Το χρονικό της  περίεργης υπόθεσης-βίντεο

«Ήταν ένα σενάριο το οποίο το σκέφτηκε ο ίδιος παραμονή του γάμου του. Αυτό ήταν», λέει ο Σπύρος Κωνσταντάρας, δικηγόρος μηνύτριας.

«Το αν είναι ληστεία, ή μόνο σωματική βλάβη, ή απόπειρα ληστείας ή κάτι άλλο, μικρή σημασία έχει, πάντως συμβάν έγινε», λέει ο δικηγόρος του γαμπρού.

Δείτε επίσης  : Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Η πρώην σύντροφός του ήταν εκείνη που τον μήνυσε καταγγέλλοντας μάλιστα πως τα «κλοπιμαία» της δήθεν ληστείας δεν της επεστράφησαν.

«Έχει κάνει μία δική της αυτοτελή μήνυση κατά του προσώπου το οποίο φαίνεται ότι σκηνοθέτησε όλη αυτή την ιστορία προκειμένου να ματαιωθεί ο γάμος και έχει κάνει και μία αγωγή αποζημιώσεως για την ηθική βλάβη την οποία ισχυρίζεται ότι υπέστη».

Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2019. Όπως ισχυρίστηκε ο παρ’ ολίγον γαμπρός, δύο κουκουλοφόροι διέρρηξαν το σπίτι του ζευγαριού, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον άφησαν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση. Στη συνέχεια στενά συγγενικά πρόσωπα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγρινίου για νοσηλεία.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η Ρούλα είχε εμμονή με τον Μάνο λέει ο πατέρας του Μάνου

«Ότι βρέθηκε λιπόθυμος, δεμένος, ότι διακομισθεί στο νοσοκομείο με εγκεφαλική διάσειση, αυτά είναι αδιαμφησβήτητα γεγονότα».

Ο άνδρας θα υποστηρίξει πως υπήρξε θύμα ληστείας λίγη ώρα πριν το προγαμήλιο γλέντι. Άλλωστε γι’ αυτό μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν και τα δώρα γάμου.

«Μόνο η ίδια ξέρει άμα αφαιρέθηκε ή δεν αφαιρέθηκε κάτι, αλλά το γεγονός ότι ουδέποτε πήγε στην αστυνομία για να πει ότι μου αφαιρέθηκε αυτό, αυτό και αυτό, σημαίνει ότι όλα τα βρήκε στο σπίτι άρα τίποτα δεν αφαιρέθηκε, γι’ αυτό και δεν μπορούμε να πούμε για ληστεία ίσως γιατί η ληστεία προϋποθέτει αφαίρεση πράγματος».

Οι πολλές αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις του ήταν εκείνες που σύμφωνα με το megatv.com τον πρόδωσαν με τον ίδιον να φέρεται να ομολογεί στους αστυνομικούς πως δεν υπήρξε ληστεία.

«Στην αρχή ισχυρίστηκε ότι υπέστη ληστεία, υπέστη φίμωση, υπέστη παράνομη βία, ενώ απεδείχθη στην συνέχεια ότι αυτό είναι ψευδές και γι’ αυτό τον λόγο του απαγγέλθηκε αυτή η κατηγορία».

Δείτε επίσης :Η συνταρακτική εξομολόγηση του Δημήτρη απο την Γη της Ελιάς για το bullying

Σύμφωνα με τον ίδιο πάντως, ο ξυλοδαρμός που υπέστη από άλλο άτομο ήταν υπαρκτός με τα κίνητρα πάντως να μην είναι μέχρι τώρα γνωστά.

Για τις 7 Ιουλίου μετατέθηκε η εκδίκαση της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης καθώς έλαβε για 3η φορά αναβολή με την παρ’ ολίγον νύφη να ζητά να μάθει γιατί ο πρώην πλέον αρραβωνιαστικός της έφτασε σε σημείο να σκηνοθετήσει ληστεία για να αποφύγει την «κουλούρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close