Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί στις

 Άγριες Μέλισσες: Αυτά τα ποσά έπαιρναν μηνιαίως οι ηθοποιοί στην σειρά Άγριες Μέλισσες. 

Στην συγκεκριμένη σειρά Άγριες Μέλισσες όπου είχαν παίξει αρκετοί ηθοποιοί είχαν και το ανάλογο ποσό. Πόσα θα έπαιρνε ο πρωταγωνιστής και πόσα ο κομπάρσος; Δείτε παρακάτω:

Άγριες-Μέλισσες-Σταμίρη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς γράφεται με αίμα στις 7 Ιουλίου

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 αποτέλεσε την αφορμή για την επανέναρξη της μυθοπλασίας στην Ελλάδα, ενώ τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωναν οι δύο πρώτες σεζόν ήταν απλά εντυπωσιακά.

Το κασέ των ηθοποιών των Άγριων Μελισσών

Σύμφωνα με το tv24 σε αντίθεση με ό,τι γινόταν στο παρελθόν, η αμοιβή των ηθοποιών ήταν με μηνιαίο μισθό και όχι με το επεισόδιο, όπως γινόταν τη δεκαετία του 1990 και του 2000.

Οι αμοιβές της πρώτης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες ήταν μεταξύ 6.000 με 8.000 ευρώ μηνιαίως για τους πιο έμπειρους ηθοποιούς της σειράς. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κακούρη και την Κατερίνα Διδασκάλου.

 Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη εμποδίζουν τον Ζάχο να παραδοθεί

Στη δεύτερη κλίμακα, που κυμαίνεται από 3.000 έως 6.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα,, συμπεριλήφθηκαν οι τρεις «αδελφές Σταμίρη», Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη και τον Παύλο Ορκόπουλο.

Στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές ήταν από 1.500 έως 2.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών, ενώ όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 600 έως 1.500 ευρώ μηνιαίως.

 Άγριες-Μέλισσες-Κουρέας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η έκβαση της δίκης θα γονατίσει τον Δούκα

Ενδεικτική ήταν η δήλωση του Τάσου Χαλκιά που υποδύθηκε σε γκεστ ρόλο τον «πατέρα Σέργιο Σεβαστό» τον Ιανουάριο του 2020 και προκάλεσε αίσθηση: «Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 600 ευρώ το μήνα στις Άγριες Μέλισσες, οπότε ντράπηκα να ζητήσω λεφτά για ένα guest».

Το μεγάλο φινάλε του Δούκα

Από την αρχή που ξεκίνησε η σειρά και στο τέλος τής κάθε σεζόν το αγαπημένο θέμα των τηλεθεατών που την παρακολουθούν είναι πάντα το φινάλε της οικογένειας Σεβαστού. Θα τιμωρηθεί ο Δούκας;

Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία διώχνει με τις κλωτσιές τον Άλκη

Θα μπει στη φυλακή η Μυρσίνη; Είναι μερικές από τις ερωτήσεις που κάνουν οι φανατικοί των «Μελισσών» κι εμείς στο TV24 φυσικά και έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο Δούκας Σεβαστός, ο ξακουστός άρχοντας του κάμπου, θα μπει τελικά φυλακή για τα εγκλήματά του και το τέλος θα του το δώσει η ίδια η Αντιγόνη, η οποία θα παραδεχτεί πως είχε ψευδομαρτυρήσει για χάρη του.

Όλα θα αρχίσουν από τα στοιχεία που η Πηνελόπη καταφέρνει τελικά να συλλέξει και που αφορούν τη δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού αλλά και του Θέμελη και εκεί είναι που θα χρειαστεί τη βοήθεια της πρώην συντρόφου του πατέρα της.

Άγριες-Μέλισσες-Πηνελόπη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Πότε γεννάει η Ελένη

Αλώστε εκείνη της είχε δώσει την υπόσχεση πως αν ποτέ τη χρειαστεί, αυτή τη φορά θα τη βοηθήσει να βρει την άκρη του νήματος και επιτέλους οι ένοχοι να τιμωρηθούν. Έτσι, αυτή η στιγμή έρχεται και η Πηνελόπη ζητά από την Αντιγόνη να σταθεί στο πλευρό της.

Πράγματι, εκείνη καταθέτει την αλήθεια, ότι δηλαδή είχε ψευδομαρτυρήσει για το βράδυ του φόνου του Θέμελη, ενώ αποκαλύπτει και όλα όσα έμαθε για την εμπλοκή και την ενοχή του Δούκα για το δυσάρεστο αυτό γεγονός.

Η αρχή του τέλους για τον Δούκα Σεβαστό έχει αρχίσει και εκείνος περνάει ξανά από δίκη, αλλά αυτή τη φορά όλα τα στοιχεία είναι και εναντίον του και αδιάσειστα, χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία κάνει ανατρεπτική πρόταση στο Λάμπρο

Η τιμωρία για τον άλλοτε ισχυρό άντρα θα είναι τα ισόβια! Ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη θα έχουν μια γλυκόπικρη γεύση από αυτή την ετυμηγορία.

Ως Σεβαστός χαίρονται που τιμωρήθηκε για τα εγκλήματά του, αλλά ως πατέρας τους νιώθουν πίκρα για όλα! Από την άλλη, η Μυρσίνη φέρει βαρέως αυτή την απόφαση.

Μένει μόνη της, χωρίς άντρα, χωρίς παιδιά και χωρίς περιουσία, με μόνη παρέα τις αναμνήσεις της και την Αγορίτσα, που θα συνεχίσει να τη φροντίζει. Η αρχόντισσα του Διαφανίου θα χάσει το μυαλό της και θα γίνει σκιά του εαυτού της.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Προβληματισμένος ο Κωνσταντής με την επανασύνδεση Νικηφόρου  Ασημίνας

Ο μεγαλύτερός της φόβος, να μην πεθάνει σαν την πεθερά της, γίνεται πραγματικότητα. Και μέσα σε όλα το τελειωτικό χτύπημα έρχεται όταν οι Σεβαστοί μαθαίνουν πως ο Δούκας πέθανε στο κελί του από ανακοπή καρδιάς.

Ο ίδιος δεν άντεξε το βάρος όλων όσων έκανε και η καρδιά του τελικά τον πρόδωσε. Κάτι βέβαια που λειτούργησε λυτρωτικά για εκείνον καθώς οι μόνες σκέψεις που έκανε το κελί ήταν τα τρομερά εγκλήματά του και οι ενοχές για τις τόσες ζωές που άδικα κατέστρεψε.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης αιμόφυρτος στους δρόμους

Τα παιδιά του συγκλονίζονται και τον θρηνούν, άλλωστε το αίμα νερό δεν γίνεται, όπως και η Μυρσίνη που όσα κι αν συνέβησαν μεταξύ τους, όσα βαριά λόγια κι αν αντάλλαξαν, εκείνος ήταν πάντα ο άντρας της ζωής της. Και χωρίς εκείνον η ζωή και γι’ αυτήν δεν έχει κανένα νόημα πια…

Ο Νικηφόρος συνεργάζεται με τον Ξανθό

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πάντα για το καθεστώς, χρησιμοποιώντας το ισχυρό όνομα της οικογένειάς του. Έτσι κατεβαίνει στην Αθήνα, μαζί με την Ασημίνα, ώστε να συναντήσει τον Θόδωρο Ξανθό.

Εκεί το πρώην ζευγάρι ξεκινάει την έρευνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς μαθαίνουν πως ο Θόδωρος βρίσκεται κλεισμένος σε ψυχιατρική κλινική.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Βάφεται κόκκινο το Διαφάνι με μία μάχη χωρίς τέλος

Ωστόσο Νικηφόρος και Ασημίνα δεν το βάζουν κάτω και επιμένουν να ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος και επιτέλους να φτάσουν στο σημείο που όλα θα βγουν στο φως.

Έτσι προσλαμβάνουν δικηγόρο, αλλά ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να πείσει τον Θόδωρο να κινηθεί εναντίον του αδελφού του, όμως η συνάντηση που θα έχει μ’ έναν παλιό του συνάδερφο θα τον οδηγήσει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο για να παιδεύσει τον Ξανθό και τον Ακύλα:

Άγριες-Μέλισσες-Ξανθός

Δείτε ακόμηΆγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια

Να τους προσεγγίσει με θετική διάθεση για συνεργασία. Την ίδια ώρα στο Διαφάνι, οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. Ο Δούκας προετοιμάζεται για την ήττα την ίδια στιγμή που μαθαίνει πως οι γιοι του ετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον εχθρό.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close