Πάτρα-οικογένεια Πισπιρίγκου-στέλνει-εξώδικο-στον-Γιώργο Λιάγκα-

Πάτρα: Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με την οικογένεια Πισπιρίγκου να περνά στην αντεπίθεση και να στέλνει εξώδικα στον Γιώργο Λιάγκα. 

Πιο συγκεκριμένα η οικογένεια Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”, για τις ανώνυμες μαρτυρίες που έχουν προβληθεί μέσα από την εκπομπή για τα έργα και τις ημέρες της κατηγορουμένης.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Εντοπίστηκε ο άνθρωπος που βοηθούσε την Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη

Πάτρα-οικογένεια Πισπιρίγκου-στέλνει-εξώδικο-στον-Γιώργο Λιάγκα-

«Ζητούν να παύσουν στο Πρωινό τη μετάδοση ανώνυμων μαρτυριών που αφορούν ψευδή περιστατικά και τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα και δεύτερον να γνωστοποιήσουν εγγράφως σε διάστημα πέντε ημερών τα στοιχεία ταυτότητας των προσώπων που προχώρησαν στις εν λόγω μαρτυρίες και τρίτον να προβούν ως εκπομπή στην ανάγνωση της διαμαρτυρίας».

Φυσικά ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε το εξώδικο αναπάντητο και τοποθετήθηκε μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα λέγοντας: «Υπάρχει κάτι πολύ βασικό στη δημοσιογραφία που λέγεται δημοσιογραφικό απόρρητο.

Δείτε ακόμα Πάτρα – Θάνατος Ίριδας: Ποιοι κινδυνεύουν να εκτεθούν για τα αίτια θανάτου

Πάτρα-οικογένεια Πισπιρίγκου-στέλνει-εξώδικο-στον-Γιώργο Λιάγκα-

Το λέει η Φαίη κάθε μέρα και καλά κάνει. Οι μαρτυρίες αυτές για εμάς είναι μαρτυρίες με ονοματεπώνυμο. Εμείς ό,τι βγάζουμε στον αέρα αλλοιώνουμε τη φωνή και τα χαρακτηριστικά, έχουμε τσεκάρει ότι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο. Τα διπλοτσεκάρουμε!

Τώρα αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που λένε είναι δικό τους θέμα. Εμείς όμως τσεκάρουμε ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα. Αν μας ζητηθεί από τη δικαιοσύνη, προφανώς οφείλουμε και θα δώσουμε τα τηλέφωνα των ανθρώπων.

Δείτε ακόμα Πάτρα : Σάλος με το Βίντεο κλιπ του Δασκαλάκη – Δεν βαριέστε θρηνούμε εμείς για τα παιδιά σας

Τώρα, σε ιδιώτες όπως την κα Ελένη Λεγάτου, τη Δήμητρα Πισπιρίγκου και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, δε μπορούμε να δώσουμε τα στοιχεία των ανθρώπων αυτών. Δε γίνεται αυτό το πράγμα!»

Πάτρα-οικογένεια Πισπιρίγκου-στέλνει-εξώδικο-στον-Γιώργο Λιάγκα-

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ετοίμαζαν από κοινού αγωγές εναντίον καναλιών και παρουσιαστών. Και τότε ανάμεσα στα ονόματα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close