Πάτρα: Η εγκατάλειψη της σπιτονοικοκυράς ήταν θανατηφόρα

Πάτρα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς η εγκατάλειψη της σπιτονοικοκυράς ήταν θανατηφόρα.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και το ενδεχόμενο εκταφής της.
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σην περιουσία της σπιτονοικοκυράς, την οποία διαχειριζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης.

Πάτρα-Μάνος-Δασκαλάκης

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση

«Γίνεται η έρευνα στην Πάτρα για τον θάνατο της σπιτοοικοκυράς, γίνονται καταθέσεις. Μην περιμένουμε σε σύντομο χρόνο να γίνει κάποια εκταφή. Ως προς το θέμα της εκταφής, όταν γίνεται μία έρευνα, η πιθανότητα για μία εκταφής είναι το έσχατο που μπορεί να γίνει. Πρώτα οι διωκτικές αρχές θα πρέπει να βγάλουν άκρη και μετά να γίνει η εκταφή μίας σορού μίας θαμμένης γυναίκας που ετάφη πριν από 1.5 χρόνο»,ανέφερε αρχικά.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη βγαίνοντας από την ανακρίτρια

Η έρευνα δεν είναι πλήρης, ο Μάνος Δασκαλάκης για να στηρίξει τον ισχυρισμό του για την σπιτονοικοκυρά, ότι δεν συνέτρεχε λόγος για να σκοτώσει κανείς την 69χρονη, ψεύδεται. Όλοι οι κατασκευαστές εκτιμούν πως η αντικειμενική αξία του σπιτιού της 69χρονης, υπερβαίνει τα χρέη της. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι έχουμε και δολοφονία. Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο για τα πάντα, έτσι όπως λειτουργούσε, λειτουργούσε όπως αυτή η γυναίκα. Θα οχυρωθεί πίσω από το πληρεξούσιο ο Μάνος Δασκαλάκης. Οι συγγενείς θα πρέπει να καταστούν κληρονόμοι πρώτα για να δούμε τί υπάρχει», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Το σοκαριστικό σκίτσο που κολλήθηκε στο παράθυρο των παιδιών

Οι καταγγελίες κακοποίησης αφορούν στον πόλεμο των δύο οικογενειών Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη. Για την καταγγελία της 22ας Αυγούστου έγινε με χρονική καθυστέρηση. Σύμφωνα με το mega, το πόρισμα της κοινωνικής λειτουργού ήταν τρεις γραμμές», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close