Πάτρα: Οι γονείς, και η αδελφή της Ρούλας κάνουν μήνυση στον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη

Πάτρα: |Οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας δεν έχουν τέλος. Οι γονείς, η αδελφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου μύνησαν τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, η στάση των γονέων της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέα και Ελένης, λίγες ημέρες αφότου ο πρώην γαμπρός τους Μάνος Δασκαλάκης μήνυσε τον ιατρό του Νοσοκομείου Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη.

Οι δύο, μαζί με την κόρη τους Δήμητρα και τον πατριό, θα οδηγήσουν στα δικαστήρια τον διευθυντή της ΜΕΘ στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, επειδή τους κατηγόρησε, ότι ως παππούδες, δεν πήγαιναν στο Νοσοκομείο, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Πάτρα-Τρία-Παιδιά

Δείτε ακόμη Πάτρα: Αυτή είναι η μήνυση του Μάνου Δασκαλάκη στον γιατρό Ηλιάδη (Φωτογραφίες)

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω» θα ισχυριστούν.

Δασκαλάκης: «Ο γιατρός της Τζωρτζίνας με συκοφαντεί»

Δριμεία επίθεση κατά του εντατικολόγου του Γενικού Πανεπιστημίου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη για όσα υποστήριξε σε βάρος του σε συνομιλία στο Twitter εξαπέλυσε ο Μάνος Δασκαλάκης στη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του γιατρού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ ο Μάνος Δασκαλάκης στη μήνυσή του υποστηρίζει ότι ο Ανδρέας Ηλιάδης, σε αντίθεση με όλα όσα υποστήριξε μιλώντας σε Space στο Twitter, ουδέποτε τον ενημέρωσε ότι πιθανώς πίσω από το «επεισόδιο» της κόρης του υπήρχε εγκληματική ενέργεια.

Πάτρα-τρία-παιδιά

Δείτε ακόμη Πάτρα: Νέες διώξεις στην Ρούλα Πισπιρίγκου έως τέλη Ιουλίου

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει ότι συκοφαντείται, καθώς ο γιατρός της Τζωρτζίνας εξέφρασε την πεποίθηση ότι «έχω τελέσει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθέν διά παραλείψεως ή αυτό της θανατηφόρας έκθεσης».

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα ισχυρίζεται ότι ούτε ο Ανδρέας Ηλιάδης ούτε και κάποιο άλλο πρόσωπο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, αλλά και κανείς άλλος δεν τον ενημέρωσε ότι ο εν λόγω ιατρός είχε υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Πάτρα-τρία-παιδιά

Δείτε ακόμη Πάτρα: Το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μάλιστα, επισημαίνει ότι ουδέποτε παραπλάνησε ή κορόιδεψε τον Ηλιάδη ή κάποιο άλλο μέλος του προσωπικού της ΜΕΘ «με SMS και συζητήσεις», καθώς και ότι ουδέποτε του είπε κάποιο ψέμα.

«…Η πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση-γνωριμία ήταν κατά την ημερομηνία εισαγωγής της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ, ήτοι την 11-4-2021, όταν μας ενημέρωσε (εμένα και την κατηγορουμένη) για πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας της κόρης μας, ενώ επακολούθησαν και άλλες στις οποίες μας ενημέρωνε για την πορεία της υγείας της μικρής.

Πάτρα : Τα μηνύματα Μάνου – Ρούλας επιβεβαιώνουν τις υποψίες Ηλιάδη

Δείτε ακόμη Πάτρα: Απίστευτο ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε μήνυση στο γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη

Να σημειώσω ότι κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ εμού και του μηνυομένου-εγκαλουμένου έλαβε χώρα μόνο μία φορά εντός του ΠΓΝΠ, όταν και του εξέφρασα τη δυσανασχέτησή μου για τις συζητήσεις που γίνονταν μεταξύ του ιατρικού προσωπικού {και των οποίων (συζητήσεων) είχα γίνει κοινωνός} σχετικά με τη διερεύνηση της ψυχικής υγείας της κατηγορουμένης συζύγου μου, λέγοντάς του επί λέξει ότι «η γυναίκα μου δεν είναι τρελή».

Μάλιστα ο μηνύομενος-εγκαλούμενος μου είχε ζητήσει συγγνώμη τότε για τη ‘‘διαρροή’’ αυτής της έρευνας», αναφέρει στη μήνυσή του ο Μάνος Δασκαλάκης.

Πάτρα: Όταν γεννήθηκε η Μαλένα, η Ρούλα δεν ήθελε να τη δει

Δείτε ακόμη Πάτρα : Τα μηνύματα Πισπιρίγκου Δασκαλάκη επιβεβαιώνουν δραματικά τις υποψίες Ηλιάδη

«Στο 2ο διάστημα που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, ήτοι από 19-1-2022 έως και 26-1-2022, όταν και μεταφέρθηκε νοσοκομείο ‘‘Π. & Α. Κυριακού’’ στην Αθήνα έλαβαν ομοίως χώρα κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ εμού, της κατηγορουμένης και του μηνυομένου-εγκαλουμένου στις οποίες μας ενημέρωνε και πάλι για την πορεία της υγείας της μικρής.

Επίσης έλαβαν χώρα τηλεφωνικές εκκλήσεις μου προς τον μηνυόμενο-εγκαλούμενο προκειμένου να παραμείνει η μικρή στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, παρά ταύτα όμως ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος μας παρέπεμψε στο νοσοκομείο «Π. & Α. Κυριακού» στην Αθήνα.

Σε καμία από όλες αυτές τις συναντήσεις και επικοινωνίες μου με τον μηνυόμενο-εγκαλούμενο, τόσο κατά το πρώτο διάστημα της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, όσο και κατά το δεύτερο, ΔΕΝ με ενημέρωσε (ούτε καν υπονόησε) ότι έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα ένιωθε την απειλή του θανάτου μετά τον θάνατο της Μαλένας

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Τζωρτζίνα ένιωθε την απειλή του θανάτου μετά τον θάνατο της Μαλένας

Ομοίως και κανένα άλλο πρόσωπο εκ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσηλευτικών ιδρυμάτων που νοσηλεύτηκε η θυγατέρα μου (Τζωρτζίνα), ούτε ουδείς άλλος με ενημέρωσε ότι ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Επίσης ουδέποτε παραπλάνησα και κορόιδεψα τον ίδιο και το λοιπό προσωπικό της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ με SMS και συζητήσεις και ουδέποτε του είπα κάποιο ψέμα…» συμπληρώνει στη μήνυσή του ο Μάνος Δασκαλάκης.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι πολύωρες συζητήσεις Ηλιάδη και Δασκαλάκη Ο Δασκαλάκης γνώριζε πολλά (Βίντεο)

«…Να σημειώσω ότι αν ίσχυε κάτι από αυτά που ανέφερε ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος σχετικά με εμένα, αυτό ασφαλώς και θα το είχε καταθέσει στην επίσημη δικαστική αρχή, όταν κλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο ενώπιον της κας Ανακρίτριας του 18ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών (η οποία και διεξήγαγε και την τακτική κυρία ανάκριση για το θάνατο της κόρης μου) να καταθέσει και δεν θα το ανέφερε σε μία διαδικτυακή εκπομπή τρεις μήνες μεταγενέστερα».

Σύμφωνα με το newsboomb, συνεχίζει ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα λέγοντας για τον Ανδρέα Ηλιάδη ότι με όσα είπε δημόσια είχε ως σκοπό να τον παρουσιάσει «ως έναν εγκληματικά ανεύθυνο πατέρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close