Πάτρα-Ρούλα

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς θα δούμε πώς αυτός είναι ο διάσημος δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στην υπόθεση της Πάτρας υπάρχει κάτι που ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας. Σύμφωνα με όσα είπε διάσημος δικηγόρος βρίσκεται κοντά να αναλάβει την υπεράσπιση της. Δείτε παρακάτω:

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι επόμενες κινήσεις των Αρχών

Μία είδηση που αν επιβεβαιωθεί αναμένεται να προκαλέσει σοκ, ήρθε σήμερα στο φως, σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα. Πρόκειται για γνωστό μεγαλοδικηγόρο που πιθανόν να αναλάβει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τη «βόμβα» που ακούγεται εδώ και μέρες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1. «Τώρα τελευταία τους βλέπουμε στα κανάλια για άλλες πολύκροτες υποθέσεις» Σύμφωνα με όσα είπε, πασίγνωστος δικηγόρος είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Πάτρα-Ρούλα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είχε βασανιστικό θάνατο – Νέες συλλήψεις;

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Τέσσερις μέρες μετά το πόρισμα Μπουζιάνη, το οποίο δένει τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την Ρούλα, μας κάνει εντύπωση ότι η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της κ. Όθωνα Παπαδόπουλου ποιεί την νήσσαν. Συνήθως είναι λαλίστατη».

Και πρόσθεσε: «Εγώ κάνω τη συγκεκριμένη αποκάλυψη. Είναι δύο πολύ γνωστοί δικηγόροι, στους οποίους έχει αποταθεί η κυρία Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της και τις τελευταίες μέρες μελετούν τη δικογραφία.

Πάτρα-Ρούλα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Αποκάλυψη σοκ Η Μαλένα ήταν για 10 λέπτα νεκρή όταν η Ρούλα ειδοποίησε τους γιατρούς

Πολύ γνωστοί δικηγόροι, μας έχουν απασχολήσει πολλές φορές, τώρα τελευταία τους βλέπουμε στα κανάλια για άλλες πολύκροτες υποθέσεις.

Δίνω πολύ μεγάλες πιθανότητες ο ένας εξ αυτών και μπορεί να το μάθουμε τις επόμενες ώρες να αναλάβει την υπεράσπιση της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου».

Πάτρα-Ρούλα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Σοκ συνομιλία της Ρούλας με την Τζωρτζίνα (βίντεο)

Τα λόγια αυτά του παρουσιαστή «πάγωσαν» πλατό και τηλεθεατές, σύμφωνα με το pelop.gr, με την Φαίη Σκορδά να δηλώνει πως «Υπάρχει και ένα όριο, πιστεύω ότι δεν θα γίνει. Μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα και να πει όχι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close