πασχαλινά αυγά-με-φύλλα-και-καλσόν-

Θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις με τα Πασχαλινά σας αυγά το Πάσχα 2023; Θα χρειαστείτε μόνο μερικά φύλλα από τον κήπο σας και καλσόν για τα πιο εντυπωσιακά σχέδια στα Πασχαλινά αυγά.

Μπορεί στην Ελλάδα το έθιμο να θέλει τα Πασχαλινά αυγά κόκκινα, παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με τα Πασχαλινά μας αυγά τόσο στα χρώματα όσο και στα σχέδια που τα στολίζουμε.

Δείτε ακόμα Πάσχα 2023: Πως να βάψετε πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας λαστιχάκια

Αυτοκόλλητα, η τεχνική με τα Πασχαλινά αυγά πέρδικες που και πιο παραδοσιακή και διάφορα άλλα κόλπα που χαρίζουν στα Πασχαλινά αυγά πιο πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια. Σήμερα θα σας δείξουμε πως μπορείτε να βάψετε τα Πασχαλινά αυγά με φύλλα και καλσόν για εντυπωσιακά σχέδια. Διαβάστε παρακάτω:

Η τεχνική

πασχαλινά αυγά-με-φύλλα-και-καλσόν-

Η φωτογραφία είναι της φίλης μας Maria Kotsou Tzortzi

Για να κάνουμε αυτήν την τεχνική με τα φύλλα και τα καλσόν θα χρειαστούμε λίγα φύλλα από την αυλή μας και μερικά κομμάτια καλσόν. Συγκεκριμένα βράζουμε τα Πασχαλινά αυγά ως συνήθως. Αφού βράσουν τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.

πασχαλινά αυγά-με-φύλλα-και-καλσόν-

Η φωτογραφία είναι της φίλης μας Βουλα Πολυζου

Βρέχουμε τα φύλλα με νερό από την βρύση έτσι ώστε να “κολλήσουν” πάνω στο βρασμένο αυγό. Τοποθετούμε το φύλλο πάνω στο αυγό και το δένουμε σφιχτά με ένα κομμάτι από καλσόν και κλωστή.

Δείτε ακόμα Πασχαλινά αυγά: Πόσο αντέχουν εκτός ψυγείου τα βαμμένα αυγά; Η απάντηση σοκάρει

πασχαλινά αυγά-με-φύλλα-και-καλσόν-

Η φωτογραφία είναι της φίλης μας Αλεξάνδρα Χατζάκη

Δείτε όλες τις ιδέες μας για πασχαλινή διακόσμηση με ένα κλικ εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close