Άννα Μαρία Ίβιτς: Δείτε την kόρη της Πετρουλάκη που βάζει κάτω όλες της influencer

Άννα Μαρία Ίβιτς: Δείτε την kόρη της Ελένης Πετρουλάκη που βάζει κάτω όλες τις influencer.

H kόρης της γνώστης γυμνάστριας Ελένης Πετρουλάκη είναι η έφηβη Άννα Μαρία Ίβιτς. Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μια από τις πιο διάσημες και αγαπημένες γυμνάστριες της χώρας μας. Η 17χρονη  έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρας της αλλά και την αγάπη της για τη γυμναστική. Δείτε παρακάτω:

Το μύλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει και αυτό είναι κάτι που ισχύει απόλυτα για την Ελένη Πετρουλάκη και την έφηβη Kόρη της, Άννα Μαρία Ίβιτς.

Άννα-Μαρία-Ίβιτς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο  Β’ κύκλο

Μια από τις πιο διάσημες και αγαπημένες γυμνάστριες της χώρας μας, είναι η Ελένη Πετρουλάκη. Η ίδια έχει αποδείξει πως οικογένεια και καριέρα μπορεί να συνδυαστεί άψογα και για αυτό την θαυμάζουμε.

Η αγαπημένη γυμνάστρια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς, έχουν αποκτήσει τέσσερις kόρες, την 17χρονη Άννα Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 11χρονη Hλιάνα.

Άννα-Μαρία-Ίβιτς

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης εγκαταλείπει την Βιολέτα

Δεν ξέρουμε σε ποιον μοιάζουν τα μικρότερα kορίτσια, η Άννα Μαρία όμως έχει σίγουρα πάρει τα γονίδια της μητέρας της. Η 17χρονη kοπέλα έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρας της αλλά και την αγάπη της για τη γυμναστική.

Η Άννα Μαρία Ίβιτς ασχολείται με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα, με τον στίβο, κάτι που είναι φανερό από το καλλίγραμμο σώμα της. Έχει ξανθά μακριά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Άννα-Μαρία-Ίβιτς

Δείτε ακόμη Σασμός: To Μέλλον του Μανώλη μετά την προδοσία θα είναι τραγικό

Άννα Μαρία Ίβιτς: Δείτε την kόρη της Πετρουλάκη που βάζει κάτω όλες της influencer

Η ομοιότητα με τη μητέρα της σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Το Instagram της νεαρής κοπέλας, είναι γεμάτο από φωτογραφίες διακοπών, οι περισσότερες άκρως καλοκαιρινές, με την ίδια να ποζάρει πολύ συχνά με μπικίνι, δείχνοντας μας τους απίστευτα γραμμωμένους της κοιλιακούς.

 

Close