Άγριες Μέλισσες-Παναγιώτης-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Παναγιώτης εγκαταλείπει την Βιολέτα. 

Παναγιώωωτ, που πας βρε συ;;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έτσι πεθαίνει ο Ντούνιας

Ο Παναγιώτης όλα αυτά τα χρόνια είναι τρελά ερωτευμένος με την Βιολέτα, αν και αυτή από την μεριά της δεν του είχε δείξει ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτός ήταν και ο λόγος που σε όλο τον φετινό κύκλο Παναγιώτης και Σταμάτης τρώγονταν σαν τον σκύλο με την γάτα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει

Ο Σταμάτης όμως παρόλο που μέχρι τώρα δεν είχε δείξει και τον καλύτερό του εαυτό στην Βιολέτα, από την στιγμή που έγινε πατέρας άλλαξε πολύ. Στην προσπάθειά του να διορθώσει το πόσο πλήγωσε την Βιολέτα στο παρελθόν, προσπάθησε να της κάνει προξενιά με τον Παναγιώτη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη πεθαίνει μαζί με τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες-Βιολέτα-Σταμάτης-

Διότι ο Σταμάτης ήξερε ότι ο Παναγιώτης έχει μία αγνή αγάπη για την Βιολέτα και πως σίγουρα στο πλάι του, θα κάνει ό,τι μπορεί για να την κάνει ευτυχισμένη. Η Βιολέτα όμως δεν ανταποκρίθηκε σε αυτά τα προξενιά και ο Παναγιώτης αν και αρχικά αντιμετώπισε με καχυποψία την καλή συμπεριφορά του Σταμάτη στο τέλος κατάλαβε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας μαθαίνουν ότι η Δρόσω είναι έγκυος

Ο Σταμάτης αγαπάει πραγματικά την Βιολέτα και η Βιολέτα αγαπάει τόσο τον Σταμάτη όσο και το παιδί του. Οι τρεις τους θα έκαναν μία ευτυχισμένη οικογένεια και ο Παναγιώτης δεν θέλει να μπει εμπόδιο σε αυτό.

Άγριες Μέλισσες-Βιολέτα-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος λυτρώνει Ελένη και Λάμπρο

Επειδή όμως δεν μπορεί να βλέπει και την αγαπημένη του στο πλευρό κάποιου άλλου, νιώθει πως ο κύκλος Διαφάνι, γι’ αυτόν έχει τελειώσει. Αποφασίζει λοιπόν να φύγει οριστικά από το Διαφάνι και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Βιολέτας να του αλλάξει γνώμη, δεν καταφέρνει τίποτα. Ξεκινάει μία νέα ζωή από το μηδέν.

Άγριες Μέλισσες-Παναγιώτης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close