Αθηνά-Οικονομάκου-Φίλιππος-Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος βάπτισαν το παιδί τους με το όνομα Σιέννα – Ηλέκτρα.

Οι Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος βάπτισαν το μικρό τους παιδί με το όνομα Σιέννα – Ηλέκτρα. Η βάπτιση έγινε στην περιοχή Γύθειο όπου είναι και η καταγωγή της ηθοποιού. Η βάπτιση έγινε στις 18/6 δηλαδή το Σάββατο. Δείτε παρακάτω:

Αθηνά-Οικονομάκου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται Ελένη και Στέφανος

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tlife, την ενός έτους κόρη τους Σιέννα – Ηλέκτρα βάπτισαν χθες 18/6 η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος.

Αθηνά-Οικονομάκου-Φίλιππος-Μιχόπουλος-βάπτιση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι η Ευτυχία δολοφονεί τον Ανέστη

Το ζευγάρι επέλεξε αυτό το μυστήριο να γίνει στον τόπο καταγωγής της ηθοποιού, το Γύθειο έχοντας στο πλευρό τους όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα.

Αθηνά-Οικονομάκου-Φίλιππος-Μιχόπουλος-βάπτιση

Δείτε ακόμη Σασμός: Θα τον κλείσω φυλακή τον γιο σου, Καλλιόπη

Νονοί της νεοφώτιστης Σιέννας-Ηλέκτρας έγιναν οι πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού Κωνσταντίνα Βασιλείου, Πέτρος Ανδριόπουλος, Μιχάλης Νέζης και Δώρα Τσακανίκα.

Αθηνά-Οικονομάκου-Παιδί-Της

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πατέρας του Γεράσιμου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος προτίμησαν να κρατήσουν αυτή τη μέρα – όπως είχαν κάνει και με τον γάμο τους αλλά και τη βάπτιση του πρώτου τους παιδιού – μακριά από δημοσιογραφικές κάμερες, δημοσιεύοντας ωστόσο μερικά στιγμιότυπα στα social media.

Αθηνά-Οικονομάκου-Φίλιππος-Μιχόπουλος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς δεν θα έχει φόνους

Όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβηκαν στο instagram, η βάπτιση της μικρής Σιέννας – Ηλέκτρας έμοιαζε με ένα μεγάλο πάρτι και η διάθεση όλων ήταν στα ύψη.

Close