Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία δολοφονεί τον Ανέστη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές  καθώς θα δούμε πως έτσι η Ευτυχία δολοφονεί τον Ανέστη. 

Ε ένα λιγότερο κάθαρμα ρε παιδιά, ας πάμε στο επόμενο επεισόδιο…που θα βρει και τον μπελά της η κοπέλα! ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική καταρρέει

Η Ευτυχία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά τον χαμό του παιδιού της εξαιτίας του Ανέστη. Γυρίζει από το νοσοκομείο στο σπίτι και προσπαθεί να επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς, θρηνώντας μέσα της, για το παιδί που δεν πρόλαβε να γνωρίσει, όμως αγάπησε με όλη της την καρδιά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά υιοθετεί την Αγγελική

Παρόλο που ο Κουράκος έχει προειδοποιήσει τον Ανέστη, ότι αν δεν μείνει μακριά από την Ευτυχία θα βρει τον μπελά του, ο Ανέστης δεν δείχνει να καταλαβαίνει. Έχει χάσει πια κάθε έλεγχο. Πίνει κάθε μέρα και προσπαθεί να βρει μία αφορμή για να την πλησιάσει και πάλι.

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βρίσκεται για πρώτη φορά με την κoρη της

Ξαφνικά μεθυσμένος, φτάνει έξω από την πόρτα της Ευτυχίας. Η Ευτυχία τον αντιλαμβάνεται και παγώνει. Της χτυπάει την πόρτα αλλά εκείνη δεν ανοίγει. Δεν διστάζει τότε ο Ανέστης να προσπαθήσει να παραβιάσει την πόρτα με κατσαβίδι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Η Ευτυχία τα χάνει. Νιώθει την οργή να την κυριεύει και αρπάζει ένα μαχαίρι από την κουζίνα. Ανοίγει την πόρτα, βγαίνει έξω και ετοιμάζεται να τον αντιμετωπίσει. Πρέπει να πληρώσει για το κακό που της έκανε. Δεν διστάζει να τον μαχαιρώσει αρκετές φορές και να τον σκοτώσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε του πρώτου κύκλου θα βαφτεί με αίμα

Μετά από αυτό, όλη η ζωή της Ευτυχίας θα αλλάξει. Η ήρεμη καθημερινότητα πλέον αποτελεί παρελθόν για εκείνη. Όμως παρόλες τις βαριές κατηγορίες, όλη η Μάνη είναι στο πλευρό της – ακόμη και ο ίδιος ο Κουράκος – αφού ξέρουν τι κάθαρμα ήταν ο Ανέστης όσο ζούσε.

Η Γη της Ελιάς-Ανέστης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close