Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Ελένη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού Ελένη και Στέφανος παντρεύονται. 

Ο Στέφανος όσο πάει γίνεται και πιο συμπαθής. <3

Στα επόμενα επεισόδια στην γη της ελιάς θα δούμε αρχικά τον Ιάκωβο πολύ συγκινημένο να αποχαιρετάει γνωστούς και φίλους, φεύγοντας για την Ισπανία. Το κλίμα στην Μάνη είναι αρκετά βαρύ και η Αθηνά είναι η πιο απαρηγόρητη από όλους.

Την ίδια στιγμή, η Μυρτάλη αποφασίζει να πάει από την ταβέρνα του Χρήστου και ξεκινάει να κάνει σπάσιμο νεύρων στον Αλέξη, αδιαφορώντας για τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό, για την ασφάλειά της. Επίσης εδώ που τα λέμε, ο Αλέξης προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή, οπότε Μυρτάλη…τα ζητάει ο οργανισμός σου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι η Ευτυχία δολοφονεί τον Ανέστη

Από την άλλη η Φανή φεύγει άδοξα από την ζωή ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που είχε. Η Αγγελική κλείνεται σε ίδρυμα όσο ο Ισίδωρος και ο Μάνος πανικόβλητοι, προσπαθούν να διεκδικήσουν την επιμέλεια και να την πάρουν κοντά της. Όταν δε, μαθαίνουν ότι η Αγγελική έχει κλειστεί στον εαυτό της μέσα στο ίδρυμα το άγχος τους μεγαλώνει.

Η Γη της Ελιάς-μικρή Αγγελική-

Η Αντιγόνη ενώ αρχικά είχε δεχτεί να διεκδικήσει την επιμέλεια σαν βιολογική μητέρα, κάνει πίσω, προκαλώντας την οργή του Μάνου αλλά και του Ισίδωρου. Στο μεταξύ η Αρετή σαν ύστατη προσπάθεια να κρατήσει τον Στέφανο στο πλευρό της, προσποιείται ότι παθαίνει έμφραγμα μπροστά του και λιποθυμάει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική καταρρέει

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Ο Στέφανος φωνάζει αμέσως την Αντιγόνη, όμως για ακόμη μία φορά την βρίσκει υγιέστατη. Παρόλα αυτά η Ασπασία που ήταν μπροστά στο “έμφραγμα” της Αρετής, τον πείθει να αναβάλλει το ταξίδι του στην Ισπανία. Ο Στέφανος πείθεται μέχρι να ακούσει λίγες ώρες μετά τις δύο γυναίκες να συνωμοτούν πίσω από την πλάτη του.

Τότε καταλαβαίνει ότι όλα αυτά είναι φθηνοί θεατρινισμοί και οργίζεται ακόμη περισσότερο τόσο με την μητέρα του όσο και με την θεία του. Η Αθηνά αποφασίζει να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική και ξεκινά να κινεί τις διαδικασίες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βρίσκεται για πρώτη φορά με την κoρη της

Στο μεταξύ η Αρετή έχει χάσει κάθε έλεγχο. Σκάει τα λάστιχα της μηχανής του Στάθη και όταν ο ίδιος το αντιλαμβάνεται βγαίνει εκτός εαυτού. Παράλληλα η Αρετή μαλώνει ακόμη και με την Χρυσούλα κατηγορώντας την, πως εξαιτίας της, ο γιος της φεύγει για Ισπανία, αφού την άκουσε και έμεινε άπραγη.

Η Ελένη έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τα νεύρα της Αρετής, όταν ανακοινώνει στο χωριό πως θα παντρευτεί τον Στέφανο. Ο Ισίδωρος συνεχίζει τις έρευνες σχετικά με την παράνομη υιοθεσία της Αγγελικής από την Φανή. Ο Δημήτρης εκβιάζει για ακόμη μία φορά την Αθηνά ενώ ο Κουράκος συνεχίζει να τον παρακολουθεί στενά.

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Ελένη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Ιουλίας

Κι ενώ έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια την Αρετή να νιώθει άσχημα που δεν βρίσκεται δίπλα στην εγγονή της, όταν συναντάει τυχαία στον δρόμο την Βασιλική την κατηγορεί ότι εξαιτίας της χώρισε με τον πατέρα της και πως εξαιτίας της, ο Στέφανος έφυγε από το σπίτι, αποκαλώντας την βρωμοθήλυκο.

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Ελένη-

Ο Ιάκωβος φτάνει στην Μυρτάλη για να την αποχαιρετήσει και την συμβουλεύει να σταματήσει να συμπεριφέρεται αλαζονικά και με έπαρση τόσο σε συναδέλφους όσο και σε εργάτες. Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να δώσει το όνομά του στο παιδί της Ισμήνης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία φοβάται για τη ζωή του Αποστόλη

Στο μεταξύ ο Δημοσθένης καταφέρνει να νευριάσει την Άννα όταν στο καφενείο την φλερτάρει. Η Άννα δεν διστάζει να τον βρίσει έξαλλη. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Ντάρνα, επικοινωνούν με βίντεο κλήσεις με την Αγγελική που είναι σε ίδρυμα. Κάθε φορά όμως η μικρή ταράζεται και κλαίει.

Η Γη της Ελιάς-μικρή Αγγελική-

Ο Δημοσθένης προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο ότι ο Δημήτρης κάνει δικές του δουλειές και τον πιέζει να του τρίξει τα δόντια. Η Αντιγόνη δεν ξέρει τι να κάνει σχετικά με την μικρή και ζητάει παρηγοριά από την Μαρίνα, που καταφέρνει να την καθησυχάσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε του πρώτου κύκλου θα βαφτεί με αίμα

Η Αθηνά επισκέπτεται το ορφανοτροφείο για να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική και φαίνεται πως πληρεί όταν τα κριτήρια. Παράλληλα ο Ισίδωρος προτείνει στην Ιουλία να υιοθετήσουν εκείνοι την μικρή Αγγελική ενώ ο Ιάκωβος φτάνει και στο σπίτι της Αντιγόνης για να την αποχαιρετήσει. Μόνο η Αντιγόνη ξέρει για το πρόβλημα υγείας του…

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close