Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς δεν θα έχει φόνους

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο τέλος της σειράς δεν θα έχει φόνους

ΨΥΧΟΥΛΕΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥ  ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ HAPPY END ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩΩΩΩ

Είναι από τα πρόσωπα στις Άγριες Μέλισσες που έχουν διχάσει το κοινό. Ο Δούκας Σεβαστός έδειξε ένα πολύ σκληρό και αδίστακτο πρόσωπο στην αρχή της σειράς.

Όμως εδώ και μιάμιση σεζόν παρουσιάζει έναν άλλο χαρακτήρα. Σαφώς πιο ήρεμο αλλά και πιο ευάλωτο. Στις Άγριες Μέλισσες, τα spoilers λένε ότι ο Δούκας Σεβαστός θα πληρώσει για τα εγκλήματά του στο φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1. Κάτι που παραδέχθηκε και ο Λεωνίδας Κακούρης.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Κυριάκος ξανά μαζί

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει δώσει ρεσιτάλ ως Δούκας τρεις σεζόν στις Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται». Και μίλησε για το πολυαναμενόμενο τέλος της σειράς και του ήρωα που ενσαρκώνει.

«Θα κλάψετε πολύ. Έχουν αρχίσει και διαρρέουν τα σενάρια στους τεχνικούς μας» είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης. Στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για το grand φινάλε της σειράς που περιμένουν όλοι με μεγάλη αγωνία.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα τρελαίνεται

Μιλώντας για τον «Δούκα»και το τέλος του είπε: «Παράλληλα με όσα φρικτά διέπραττε, βοηθούσε γυναίκες να φύγουν από βίαιους συζύγους, είχε “ρωγμές”. Για κανέναν από όλους μας ποτέ δεν είναι αργά για να συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα λίγο μέσα μας και να αλλάξουμε ρότα.

Περίμενα κι εγώ με αγωνία πώς θα τελειώσει αυτός ο ήρωας. Και του έδωσαν μια ευκαιρία οι σεναριογράφοι να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να πει κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος δεν άφησε πίσω του μόνο φόνους».

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτή θα είναι η τελευταία σκηνή που θα καθηλώσει

Ο Λεωνίδας Κακούρης είπε ακόμα: «Στο φινάλε δεν θα γίνουν σκοτωμοί. Η σειρά δοκιμάστηκε πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει την Αιμιλία

Κλείνει πολύ ωραία. Για μένα είναι καλό που πέρασε από την περίοδο της Επταετίας. Πρέπει να λέγονται όλα όχι μόνο τα χαχα χούχα».

Επιπλέον να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη και λυγίζει μπροστά στη θέα του μωρού. Το οποίο είναι ο εγγονός του αδελφού του Μιλτιάδη, στον οποίο ο Δούκας δεν φέρθηκε καθόλου καλά όσο ζούσε.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Δεν αντέχω να βρίσκομαι στο ίδιο σπίτι μαζί σου Δούκα

Σύμφωνα με το ciao, στη συνέχεια ο πεθαίνει. Άλλοι λένε από ανακοπή καρδιάς και άλλοι από το χέρι του Ακύλα Μεγαρίτη.

Άγριες Μέλισσες: Τί θα δούμε στα επεισόδια αυτης της εβδομάδας.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 133 στις 20/6/2022

επεισόδιο 133

Δευτέρα 

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους. Ο Ζάχος, όμως, δεν είναι ικανοποιημένος αν δε βρει όλους τους δολοφόνους της μητέρας του. Η Πηνελόπη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει στην πολυπόθητη αλήθεια.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου

Η σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω κλυδωνίζεται από το βάρος των ενοχών του για τον Γιάννο. Ο Σταμάτης κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης βρίσκει τον Δούκα νεκρό

Ο Σέργιος πιάνει τους γονείς του σε μια τρυφερή στιγμή, ενώ η Ζωή επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 134 στις 21/6/2022

επεισόδιο 134

Τρίτη 

Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Η Δρόσω, καταρρακωμένη, φεύγει από το σπίτι του Κωνσταντή και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η τραγική ιστορία του Ντούνια και η συμφιλίωση με τον Λάμπρο

Ο Σέργιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γονείς του δεν ξαναπαντρεύονται και ζητά να επιστρέψουν στο σπίτι των Σεβαστών. Ο μικρός καταφεύγει στη βοήθεια του παππού του.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η νέα σειρά του Mega έχει άρωμα από Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Ζωή και ψάχνει τρόπο ν’ αποδράσει, ενώ ο Λευτέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της Κορίνας.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 135 στις 22/6/2022

επεισόδιο 135

Τέταρτη 

Η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του Δούκα.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Δρόσω περιμένουν παιδί

Ο Δούκας βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει και η Αγορίτσα.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ζητάει συγγνώμη από τις αδερφές Σταμίρη και πεθαίνει

Ο Σταμάτης βοηθά τον Παναγιώτη να κερδίσει τη Βιολέτα, ενώ η Κορίνα κάνει ένα ταξίδι με τη μητέρα της στην Αθήνα κι έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140

Ο Θόδωρος Ξανθός φέρνει απροσδόκητα νέα στον Ζάχο και τον Πέτρο, τη στιγμή που ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Πηνελόπη.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 136 στις 23/6/2022

επεισόδιο 136

Πέμπτη 

Τα πράγματα με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συνεφέρουν. Θα τα καταφέρουν;

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Φανερός και μυστικός γάμος για Δρόσω και Ασημίνα

Η Πηνελόπη καταρρακώνεται απ’ την παραδοχή του Μελέτη για τη δολοφονία του Γραμματικού και παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης έπνιξε τον Γιάννο και εγώ κοιτούσα Λάμπρο

Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη της Ζωής για τον πατέρα της, ενώ ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού. Ο Ακύλας ετοιμάζει το σχέδιο απόδρασής του, ενώ θα έχει ένα ανεπάντεχο επισκεπτήριο.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι. Το ίδιο βράδυ, ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close