Χαρά Παππά: Ποιος είναι ο λόγος που χάνει τα μαλλιά της η πρώην παίκτρια του GNTM;

Η πρώην παίκτρια του GNTM 2 Χαρά Παππά αποκάλυψε για πρώτη φορά σε ένα q&a που είχε στο Instagram από τι πάσχει και χάνει τα μαλλιά της.

Την γνωρίσαμε στο GNTM 2. Έφτασε μέχρι την 4αδα. Απασχόλησε περισσότερο απ΄όλες λόγω της σχέσης της με τον Μπουράκ Χακί. Τρία χρόνια μετά η Χαρά Παππά έχει προχωρήσει στη ζωή της, ερωτικά και επαγγελματικά.

Η Χαρά Παππά με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε: «Μετά το GNTM ήταν η χειρότερη φάση του»

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το διαζύγιο που θα γκρεμίσει όλη τη Μάνη

Σε αυτό το διάστημα πάντως, έχει κάνει και κάτι άλλο: έχει ανοιχτεί αρκετές φορές στα social media και στις συνεντεύξεις της για τα ψυχολογικά της ζητήματα, για την περίοδο που είχε φτάσει στο όριο της κατάθλιψης.

Χαρά Παππά: Ποιος είναι ο λόγος που χάνει τα μαλλιά της η πρώην παίκτρια του GNTM;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στην Αργυρώ

Όταν κάποιος περνά από μια τέτοια διαδικασία, πάντοτε μένουν πίσω πράγματα ως σημάδια, είτε στην ψυχολογία είτε ακόμα και στο σώμα του. Έτσι, η Χαρά Παππά αποκάλυψε για πρώτη φορά σε ένα q&a που είχε στο Instagram ότι πάσχει από αλωπεκία.

Χαρά Παππά: Ποιος είναι ο λόγος που χάνει τα μαλλιά της η πρώην παίκτρια του GNTM;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Στην φυλακή η Άννα κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Η αλωπεκία, όπως μάθαμε και από την περίπτωση της Jada Pinkett-Smith στα Όσκαρ, είναι ένα αυτοάνοσο που σου προκαλεί απώλεια τρίχας είτε σε ολόκληρο το σώμα είτε σε συγκεκριμένα σημεία. Στην περίπτωση της Χαράς, όπως έδειξε και στη φωτογραφία, υπάρχει ένα σημείο στο κεφάλι της που της συμβαίνει αυτό…

Close