Ευγενία-Σαμαρά

Ευγενία Σαμαρά: Η Ευγενία Σαμαρά μας δείχνει την μητέρα της και τις διακοπές που έχουν πάει στην Φλωρεντία.

Η Ευγενία Σαμαρά όπου την έχουμε γνωρίσει απο την τηλεοπτική σειρά του ALPA Σασμός και με το όνομα Στέλλα, μας δείχνει την μητέρα της Αναστασία και τον αδελφό της Στέλιο όπου έχουν πάει διακοπές στην Φλωρεντία. Δείτε παρακάτω:

Η τηλεοπτική Στέλλα του Σασμού και η μαμά της Αναστασία μαζί με τον αδελφό της Στέλιο έκαναν οικογενειακό trip στην μαγευτική Φλωρεντία.

Στον Σασμό, η δικηγόρος Στέλλα Καμαριωτάκη περνά αρκετά δύσκολα, μετά και από τον χωρισμό της από τον Γεράσιμο. In real life, η Ευγενία Σαμαρά είναι ερωτευμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη με τον οποίο μάλιστα συζούν.

Ευγενία-Σαμαρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αντίδραση της γιαγιάς Ειρήνης όταν μαθαίνει ότι ο Άγγελος είναι νεκρός

Και αν εκείνος είναι ο άντρας της ζωής της, η οικογένεια της είναι το παν. Αυτές τις ημέρες η ηθοποιός βρίσκεται σε ταξίδι στην Φλωρεντία μαζί με τον αδελφό της και την κούκλα μαμά της Αναστασία την οποία μας την σύστησε με περηφάνια.

Μήνυμα ενότητας

Τα γυρίσματα της τηλεοπτική σειράς έχουν ήδη ολοκληρωθεί και μέχρι τον Αύγουστο όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον δεύτερο κύκλο, η ηθοποιός αποφάσισε να ξκεινήσει τις διακοπές της και να ξεκουραστεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Karvounidou Samara (@nastazia_sam)

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή! Αυτός σκότωσε τον Δημήτρη

Η Ευγενία Σαμαρά εκτός από τις πανέμορφες τοποθεσίας της Φλωρεντίας και τα έργα τέχνης από τα μουσεία που επισκέφτηκε, δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την αγαπημένη της μαμά Αναστασία, η οποία είναι μαζί της σε αυτό το ταξίδι. Και εκ πρώτης όψεως φαίνεται μία κομψότατη κυρία.

Στην συνέχεια και η ίδια η μητέρα της δημοσίευσε μία οικογενειακή καθαρά φωτογραφία, μαζί με τον γιο της και αδελφό της Ευγενίας, Στέλιο, δίνοντάς μας μάλιστα ένα πολύ όμορφο μήνυμα, γράφοντας:

Ευγενία-Σαμαρά-Μητέρα-Της

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Οι ήρωες μας αποχαιρετούν

«Ενωμένοι θα επιζήσουμε …χωρισμένοι θα χαθούμε. Η ένωση δίνει δύναμη». Και φαίνεται ξεκάθαρα πως με τα παιδιά της έχει μία ζεστή και αληθινή σχέση.

Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλεί χαιδευτικά την μητέρα της και ως ξανθό όνειρο σε παλαιότερη ανάρτησή της καθώς η κυρία Αναστασία είναι μία κούκλα και κομψότατη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Karvounidou Samara (@nastazia_sam)

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εξαγριωμένος χωρίζει την Αργυρώ

«Εσείς λέγατε στις μάνες σας ότι δεν θα γίνετε σαν και αυτές, αλλά τελικά γίνατε ακριβώς το ίδιο; Εγώ ευτυχώς, ναι! Σ’ αγαπώ ξανθό μου όνειρο». Σύμφωνα με το queen, και τώρα καταλάβαμε από που κληρονόμησε η ηθοποιός την αγάπη της για την μόδα.

Close