Κατερίνα-Στικούδη-Βαγγέλης-Σερίφης-παιδί-τους

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Xθες το απόγευμα Κυριακή 5/6 βαφτίστηκε το 8 μηνών παιδί της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης βάφτισαν τον 8 μηνών γιο τους χθες το απόγευμα έχοντας κοντά τους συγγενείς και καλούς φίλους, χωρίς να δώσουν περισσότερη δημοσιότητα.

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε γνωστό το γεγονός μέσα από insta stories που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. Τόσο η ίδια όσο και μερικοί από τους καλεσμένους. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους νονούς, αλλά και για το μέρος που τελέστηκε το μυστήριο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Κατερίνα-Στικούδη-Βαγγέλης-Σερίφης-παιδί-τους

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι δύσκολες στιγμές που είχε στην ζωή του ο Σταύρος

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ζευγάρι από το 2009, ενώ παντρεύτηκαν το 2018 στη Θεσπρωτία. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Βύρωνας, από τον πατέρα του Βαγγέλη Σερίφη. Η τελετή έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Καθώς μέχρι τώρα το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή. Να σας θυμίσουμε πως το ίδιο είχε συμβεί και με το γάμο τους.

Σε συνέντευξή της η Κατερίνα Στικούδη είχε πει για την προσωπική της ζωή

«Το όνομα Βύρωνας, από μικρή το αγαπούσα πολύ. Πέρασαν τα χρόνια, γνώρισα τον Βαγγέλη και ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας. Απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου 9 μήνες.

Κατερίνα-Στικούδη-Καίτη-Κουτσογιαννακοπούλου

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ζωής

Όλα πήγαιναν πολύ καλά, μπορούσα μέχρι και να γυμνάζομαι. Όταν ήρθε όμως ο τοκετός με αποτελείωσε. Μετά από αυτό άλλαξε όλη μου η κοσμοθεωρία. Γιατί τώρα λέω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με λυγίσει».

Κατερίνα-Στικούδη-Μελίνα-Μακρή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά του Θανάση αναστατώνουν τη Μάνη

«Θα το ονομάσουμε Βύρωνα, το όνομα του πεθερού μου και το αγαπημένο δικό μου όνομα. Άρα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Ο άντρας μου είναι εξαιρετικός πατέρας, πολύ καλός και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα.

Κατερίνα-Στικούδη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη εγκαταλείπει οριστικά το Διαφάνι

Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού που αλλάζει τα πάντα… Όταν υπάρχει αγάπη και δύο άνθρωποι τα βρίσκουν ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές.

Κατερίνα-Στικούδη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η σκηνή ορόσημο στη πρόβα νυφικού της Βασιλικής

Μου λέει να πάμε για δεύτερο παιδί αλλά εγώ του λέω ας το απολαύσουμε το πρώτο, να το χαρούμε και θα δούμε μετά. Δεν είμαι αρνητική βέβαια. Θέλω ότι μωράκι έρχεται να έρχεται γερό και δυνατό». Σύμφωνα με το ciao, Είχε πει στο The 2Night Show.

Close