Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά του Θανάση αναστατώνουν τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτά είναι τα μυστικά του Θανάση που αναστατώνουν τη Μάνη.

AXXXX MAς έχετε τρελάνει με τα μυστικααααααα

Ο Θανάσης, ο πρώην σύντροφος της Αναστασίας, έρχεται στην γη της ελιάς, για να ταράξει τις ισορροπίες! Ο “γλεντζές” κι άπληστος αυτός χαρακτήρας αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Αρετής. Τον ρόλο θα υποδυθεί ο εξαίρετος Αστέρης Πελτέκης.

Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά του Θανάση αναστατώνουν τη Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ζητάει από την Αλκμήνη να βγουν ραντεβού

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θανάσης εγκατέλειψε την Αναστασία στα σκαλιά της εκκλησίας, λίγο πριν παντρευτούν. Το έσκασε με μία πλούσια τουρίστρια κι έζησε μία ζωή μέσα στη χλιδή. Την παντρεύτηκε, αλλά έμεινε χήρος.

Ο Θανάσης επιστρέφει στην αγαπημένη του γη της ελιάς, θέλοντας να συνεχίσει τη ζωή του από εκεί που την άφησε. Έχοντας την οικονομική άνεση, επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στη Μάνη, κάνοντας επικίνδυνα “ανοίγματα”.

Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά του Θανάση αναστατώνουν τη Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται υποχείριο του Δημοσθένη

Η Αρετή γοητεύεται από την παρουσία του. Εκείνος καταφέρνει να την ρίξει στην αγκαλιά του, μέσα από κολακείες και δώρα. Ο Θανάσης είναι ένας χαρακτήρας εκρηκτικός, που αναμένεται να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Η Αναστασία θα γίνει σύντομα έξαλλη και ο πόλεμος θα ξεσπάσει, ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με τον Ιάκωβο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι Φίλιππός και Βασιλική στη ζωή

Θα καταφέρει να ηρεμήσει την Αρετή ή θα ξεκινήσει ένας νέος εφιάλτης για την ηρωίδα της σειράς; Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youfly.com, όλα ανατρέπονται για ακόμη μια φορά!

Η Γη της Ελιάς τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Η άφιξη του Δημοσθένη στη Μάνη φέρνει μεγάλες ανατροπές, ενώ πολλά σκοτεινά μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Όσα θα δούμε στη μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς», στα επόμενα επεισόδια (209 – 213), από τη Δευτέρα 6 έως και την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 21:00.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 209  στις 6/06/2022

Επεισόδιο 209

Δευτέρα

Ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι της Εύας για να της πει ότι τα ξαναβρήκε με τον Στέφανο, αλλά η αντίδρασή της του δείχνει ότι εκείνη προσπαθεί να απομακρυνθεί οριστικά από κοντά του. Ο Πότης έχει κάποια περίεργα συμπτώματα και επισκέπτεται την Αντιγόνη για να κάνει εξετάσεις. Η Ασπασία έχει επιστρέψει στη Μάνη, αλλά δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι της, καθώς είναι φρεσκοβαμμένο.

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική συγχωρούν δακρυσμένοι τον Στέφανο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σοκάρεται όταν βρίσκει ένα κρυμμένο όπλο

Έτσι, η Αρετή τής προτείνει να την φιλοξενήσει. Η δίκη της Μαρίνας ξεκινά. Ο Στέφανος είναι χαρούμενος καθώς το Πανεπιστήμιο στην Ισπανία όπου έκανε αίτηση για μεταπτυχιακό τον δέχεται. Η Ελένη βρίσκει έναν διευθυντή για να διαχειρίζεται τα bungalows και πλέον μπορεί, με μεγαλύτερη άνεση, να ακολουθήσει τον Στέφανο στο εξωτερικό. Ο Κουράκος λαμβάνει μεγάλη διάκριση στην Αστυνομία. Το δικαστήριο ανακοινώνει την ετυμηγορία για την υπόθεση της Μαρίνας.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 210  στις 7/06/2022

Επεισόδιο 210

Τρίτη

Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που καταρρακώνει τη Μαργαρίτα. Ο Πότης ξεκινά το περπάτημα στο βουνό παρέα με τον Λεωνίδα, σε μια προσπάθεια να αλλάξει τρόπο ζωής και να προλάβει το ζάχαρο. Ο Άρης διεκδικεί επίμονα την Ευτυχία, αναγκάζοντάς την να του πει ότι περιμένει το παιδί του Αποστόλη και πως δεν θέλει να μπει σε σχέση. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να δώσει μια ευκαιρία στην Αρετή, αλλά αυτός είναι ανένδοτος.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος που στοίχειωσε τον Κωνσταντίνο

Ο Ανέστης βάζει τον Δημήτρη στη διακίνηση ναρκωτικών, πίσω από την πλάτη του Κωνσταντίνου. Ο Μάνος και ο Ισίδωρος πηγαίνουν στην Αθήνα με σκοπό να προετοιμαστούν για τη βράβευση του ελαιόλαδού τους. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Φανή και, ύστερα από επιμονή της Αγγελικής, ο Ισίδωρος και ο Μάνος πηγαίνουν στο σπίτι της για φαγητό.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 211  στις 8/06/2022

Επεισόδιο 211

Τετάρτη 

Η γνωριμία του Μάνου με την Αγγελική πηγαίνει ανέλπιστα καλά. Η μικρή δείχνει ενθουσιασμένη με τους Βρεττάκους. Ο χαρακτήρας της Μυρτάλης αρχίζει να θυμίζει εκείνον του πατέρα της, γεγονός που παρατηρεί ο περίγυρός της με μεγάλη ανησυχία. Ο Πότης στηρίζει την υποψηφιότητα του Ισίδωρου για τη δημαρχία και γεμίζει το καφενείο του με αφίσες προεκλογικής καμπάνιας. Ο Ανέστης επιμένει να πολιορκεί την Ευτυχία, η οποία τον βρίσκει αυτή τη φορά μεθυσμένο στα σκαλοπάτια της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος λιώνει με την ανιψιά του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται

Η Άννα βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια του Λεωνίδα και ο Πότης δεσμεύεται να τη βοηθήσει. Ο Δημοσθένης (Κούλλης Νικολάου) εμφανίζεται στη Μάνη κι ενημερώνει τον Κωνσταντίνο ότι σκοπεύει να διεκδικήσει κι αυτός τη δημαρχία.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 212  στις 9/06/2022

Επεισόδιο 212

Πέμπτη 

Η άφιξη του Δημοσθένη στην Αρεόπολη πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα. Τα σκοτεινά μυστικά του θα επηρεάσουν τη ζωή πολλών ανθρώπων και η πρόθεσή του να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, θα έχει κι αυτή ανάλογες συνέπειες. Προς το παρόν, ο μόνος ευχαριστημένος είναι ο Στάθης, αφού ο Δημοσθένης δέχεται να του παραχωρήσει τους ελαιώνες του για να τους εκμεταλλευτεί επαγγελματικά.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει ένα σκληρό μάθημα στον Κωνσταντίνο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με την Μυρτάλη

Η Αρετή, προσπαθώντας να κρατήσει τον Στέφανο κοντά της, τον πιέζει όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεταξύ τους ένας πολύ άγριος καβγάς. Ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση παίρνει η Αρετή, όταν πηγαίνει να δει το εγγόνι της και η Βασιλική τής κλείνει την πόρτα. Η εκδήλωση της βράβευσης στην Αθήνα ξεκινά. Η Αθηνά, ο Ισίδωρος και ο Μάνος βγάζουν λόγο, αλλά η Μυρτάλη ενοχλείται και επιτίθεται στον Ισίδωρο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 213  στις 10/06/2022

Επεισόδιο 213

Παρασκευή

Ο Στάθης συναντά τυχαία στην ταβέρνα τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Από μια συζήτηση που κάνει μαζί τους καταλαβαίνει πόσο πολύ έχει επηρεάσει ο Φίλιππος όλη την κοσμοθεωρία της Βασιλικής και εκπλήσσεται ευχάριστα. Η Μαργαρίτα συμπεραίνει από τις αντιδράσεις του Αλέξη ότι, όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο δύσκολα θα καταφέρνει να τον αντιμετωπίσει και δεν ξέρει τι να κάνει.

Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός ή γάμος για την Βασιλική και τον Φίλιππο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Η παρουσία του Δημοσθένη στην πόλη, δείχνει να δημιουργεί νέες συμμαχίες. Η θέση του, όμως, , στην πυραμίδα της εγκληματικής οργάνωσης θα αποκαλυφθεί όταν Κωνσταντίνος ζητήσει να σταματήσει τη συνεργασία τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close