Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε την σκηνή ορόσημο στην πρόβα νυφικού της Βασιλικής. 

Αχ μην μας την σκοτώσετε! Δεν θα έχει νόημα η σειρά μετά!

Οι πληροφορίες είναι γνωστές εδώ και καιρό για τον Σασμό. Η Βασιλική όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, θα βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια της Καλλιόπης.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια

Ωστόσο αναμέναμε ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί ο γάμος και θα ζήσει μία σταλιά ευτυχίας η Βασιλική στο πλευρό του Μαθιού και μετά θα είχαμε το δραματικό της φινάλε. Τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως τα δούμε αυτά τα δύο να συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Σασμός-Βασιλική-

Δεν θα προλάβουν να ζήσουν μαζί

Οι θαυμαστές του ζεύγους ΜΒ στο Twitter ούτε που θέλουν να ακούσουν για τις δυσάρεστες εξελίξεις. Εδώ και μήνες παραπονιούνται στην παραγωγή του Alpha, κάθε φορά που υπάρχουν περιορισμένες σκηνές του αγαπημένου ζευγαριού.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Κλαίρη τινάζει τον γάμο Βασιλικής και Μαθιού στον αέρα

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, έχουν ταιριάξει απόλυτα υποκριτικά και είναι ένα από τα δυνατά ατού της σειράς που συμβάλουν στην υψηλή τηλεθέαση. Ωστόσο εδώ και μήνες σας έχουμε αποκαλύψει πως η Βασιλική θα βρει τραγικό τέλος, από τα χέρια της Καλλιόπης. Πότε θα συμβεί η δολοφονία;

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος καταρρέει λέγοντας την αλήθεια στον Αστέρη

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Θα την δούμε την επόμενη σεζόν. Στις αρχές. Η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα τελειώσει με τα επεισόδια των προετοιμασιών. Οι οποίες θα καθυστερήσουν, ειδικά όταν συμβεί η δολοφονία του Άγγελου από τον Κώστα.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 157 , 158 , 159 , 160

Σύμφωνα με το queen.gr ο γιατρός είναι Βρουλάκης, αλλά είναι και Σταματάκης. Άρα θα πρέπει να κρατηθούν οι τύποι από την Καλλιόπη και τον Μαθιό για το πένθος. Προς τα τέλη Ιουνίου, θα δούμε τη πρόβα νυφικού της Βασιλικής και αυτή θα είναι μία σκηνή ορόσημο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική ρωτάει απελπισμένα τον Μαθιό αν είναι ο δολοφόνος

Όμως, η Καλλιόπη από φόβο μήπως εκείνη ανακαλύψει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος του πρώην άντρα της και επειδή υπήρξε σύμμαχος του γιατρού, θα την δολοφονήσει. Και τα spoilers επιμένουν πως ο γάμος με τον θάνατο θα έχουν λίγες ώρες διαφορά. Αλλά μερικούς μήνες απόσταση λόγω καλοκαιρινών διακοπών!

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Λουτρό αίματος στο γάμο Μαθιού και Βασιλικής

Εκτός αν έχουμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής, γιατί όπως πληροφορούμαστε τα γυρίσματα όχι μόνο δεν έχουν τελειώσει ακόμη, αλλά θα συνεχιστούν και μετά τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη, του Αστέρη δηλαδή, οσονούπω.

Σασμός τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική είναι ολόιδια με τις κòρες της (φωτογραφία)

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 155 στις 6 /6/22

Επεισόδιο 155

Δεύτερα

Η απόφαση του Αστέρη να δώσει το κτήμα στον Άγγελο προκαλεί τη μανία της Καλλιόπης, που επιτίθεται στη Βασιλική. Εκείνη για πρώτη φορά έρχεται σε πλήρη σύγκρουση μαζί της με ανυπολόγιστες συνέπειες…

Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει την ημέρα του γάμου της ;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα αποτελειώνει τον Καραπάνο

Η Αργυρώ από την άλλη καταφέρνει να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα, που καταρρέει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη. Όμως, ενώ νομίζει ότι το μεγάλο της μυστικό είναι ασφαλές, ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια, κατά την διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 156 στις 8/6/22

Επεισόδιο 156

Τετάρτη

Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του. Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Διακομανώλης φέρνει ξανά άσχημα μαντάτα

Ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ. Ο Πρόδρομος πιέζεται από Αντώνη και Γεράσιμο να συνεργαστεί για να γλυτώσει τη φυλακή. Η Αργυρώ προσπαθεί να νικήσει τον φόβο της για στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 157 στις 10/6/22

Επεισόδιο 157

Παρασκευή

Θα βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ; Η διαδικασία για την ανεύρεση μοσχεύματος συνεχίζεται. Ο Κώστας χειροδικεί και πάλι στην Άσπα, προκαλώντας την έκρηξη του Μαθιού, που τον διώχνει από τη δουλειά. Εκείνος, για να τον εκδικηθεί, θα προχωρήσει σε μία κίνηση με απρόβλεπτες συνέπειες…

Σασμός: Η Αργυρώ χρωστάει την ζωή της στον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη επιτίθεται στον παπά Μιχάλη

Ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα, ένα απρόβλεπτο τηλεφώνημα, ωστόσο, θα ταράξει τις ισορροπίες, και θα θέσει τον Μαθιό σε κίνδυνο….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close