Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-Μελέτης-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Πηνελόπη εγκαταλείπει οριστικά το Διαφάνι. 

Με όλες αυτές τις αναμνήσεις που έχει από εκεί, ποιος δεν θα έφευγε στην θέση της ρε παιδιά;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή αισθάνεται φρίκη για τον άντρα που παντρεύτηκε

Μπορεί να γνωρίσαμε την Πηνελόπη σαν άβγαλτο κ@ριτσάκι που ακολουθούσε πιστά τις εντολές και τα λεγόμενα των γονιών της, όμως στον τρίτο κύκλο η Πηνελόπη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος για κάθε γυναίκα στο Διαφάνι

Αν δεν ήταν η ίδια με τις έρευνες της ο Δούκας και όλοι όσοι ευθύνονται για τα φρικτά εγκλήματα που είδαμε στην αγαπημένη μας σειρά, δεν θα τιμωρούνταν ποτέ από την δικαιοσύνη. Η Πηνελόπη έβαλε το δίκιο πάνω από την οικογένειά της και ήρθε σαν μία δεύτερη Ανέτ να αποδώσει δικαιοσύνη.

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο για να παραδοθεί

Δεν φοβήθηκε να βουτήξει στις λάσπες, να κάνει γνωριμίες με επικίνδυνους ανθρώπους, να ρισκάρει ακόμη και την ίδια της την ζωή αλλά και να πέσει στα μάτια του Μελέτη, που μπορεί οι δυο τους να είναι δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι, όμως σίγουρα αγαπιούνται πολύ.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απρόσμενο φινάλε για Δρόσω Κωνσταντή

Η Πηνελόπη λοιπόν οδηγεί τον Δούκα και όποιον άλλον ήταν υπεύθυνος στο ειδώλιο του δικαστηρίου και εξαιτίας της ο πατέρας της θα μπει στην φυλακή. Μέσα της νιώθει γλυκόπικρα συναισθήματα. Από την μία χαίρεται που οι ψυχές όσων έφυγαν εξαιτίας του Δούκα βρήκαν γαλήνη.

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή καταγγέλλει τον Ακύλα

Από την άλλη στεναχωριέται που αναγκάστηκε να κάνει κάτι τέτοιο στην οικογένειά της. Μετά την φυλάκιση του Δούκα και τον εγκλεισμό της Μυρσίνης σε ψυχιατρική κλινική η Πηνελόπη νιώθει ότι δεν έχει τίποτα άλλο να την κρατάει πλέον στο Διαφάνι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας για να γλιτώσει κατηγορεί τον Κωνσταντή πως είναι αλκοολικός

Σίγουρα δεν θέλει να χάσει την επαφή της με τα αδέρφια της, τα οποία και τα λατρεύει, όμως θεωρεί πως έχει ανάγκη να φύγει μακριά, από έναν τόπο που την βασάνισε και την πίκρανε τόσο. Στο φινάλε της σειράς λοιπόν θα δούμε την Πηνελόπη να εγκαταλείπει οριστικά το Διαφάνι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παίρνουν στα χέρια τους το εθνικό παιδί

Παίρνει την απόφαση να φύγει και να ζήσει για πάντα μακρια Θα ζήσει μία ευτυχισμένη ζωή μακριά από το Διαφάνι και το παρελθόν της θα την σημαδεύει αλλά θα μπορεί να ζήσει με αυτό.

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-Μελέτης-

Θα ζήσει όμως;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close