Αγγελική Νικολούλη : Με αυτόν είναι ερωτευμένη

Ξανά ερωτευμένη η Αγγελική Νικολούλη στα 58 της χρόνια με τον γοητευτικό επιχειρηματία που της πήρε τα μυαλά.

Η Αγγελική Νικολούλη όπως την έχουμε γνωρίσει απο την γνωστή εκπομπή Φως στο Τούνελ, φαίνεται να είναι ερωτευμένη με έναν γνωστό και γοητευτικό επιχειρηματία. Η 58χρονη γυναίκα στην αρχή αυτό το θεωρούσε σαν έναν θαυμασμό από τον επιχειρηματία, πράγμα που δεν ήταν καθόλου έτσι. Διαβάστε παρακάτω: 

Αγγελική-Νικολούλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεφτιλίζει την Αρετή

Η Αγγελική Νικολούλη διανύει μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους της ζωής της καθώς τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά πάνε καλά. Ο έρωτας φαίνεται πως έριξε ξανά τα «βέλη» του για την Αγγελική Νικολούλη, η οποία καθημερινά γίνεται δέκτης απέραντου θαυμασμού από έναν άνθρωπο, που δείχνει να έχει μετατρέψει το καμαρίνι της σε… ανθοκήπιο.

Αγγελική-Νικολούλη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης λέει τα πάντα για το Μαθιό και η Βασιλική ουρλιάζει στην εκκλησία

Μπορεί η γνωστή δημοσιογράφος να ασχολείται πιο έντονα από ποτέ με όλες τις υποθέσεις, που συγκλονίζουν το πανελλήνιο, αλλά και η προσωπική της ζωή αδιάφορη δεν περνά. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ένας επιχειρηματίας γοητευτικός επιχειρεί να της «κλέψει» την καρδιά, θέλοντας να την κάνει δική του.

Το ενδιαφέρον του επιχειρηματία και οι σκέψεις της Νικολούλη

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει προσεγγίσει διακριτικά και με περισσή ευγένεια την αγαπημένη παρουσιάστρια, δηλώνοντας γοητευμένος. Η Νικολούλη, αν και στην αρχή θεωρούσε πως είναι απλά ένας θαυμαστής, είδε ότι στη συνέχεια τα πράγματα είναι πιο δύσκολα

Αγγελική-Νικολούλη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Νεκρός ο Κωνσταντής

Η Αγγελική έχει εδώ και χρόνια κρατήσει κρυφή την προσωπική της ζωή, μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Μουσούλη, χωρίς όμως να έχει αποκλείσει ποτέ το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου.

«Ποτέ δε λέω ποτέ…», έχει απαντήσει άλλωστε στο παρελθόν, αν και έχει επίσης τονίσει πως η δουλειά της είναι για την ίδια τρόπος ζωής, με τους άνδρες να φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες.

Το αν θα υποκύψει στο φλερτ αυτό, πάντως, αναμένεται να φανεί σύντομα και, αν ευοδωθεί το ειδύλλιο, θα συμπληρώσει ιδανικά της έως τώρα επαγγελματικής της επιτυχίας.

Αγγελική Νικολούλη : Ξαναζεί τον έρωτα η Αγγελική Νικολούλη

Close