Άγριες Μέλισσες: Νεκρός ο Κωνσταντής

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές – Νεκρός ο Κωνσταντής -σε σοκ η Δρόσω

Δεν γίνεται να έχει ένα τόσο άδικο τέλος ένας τόσο αγαπημένος χαρακτήρας Παιδιά!!!!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ

Δείτε ακόμα Η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες σε νέα σειρά του MEGA

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Λάμπρος) σε συνέντευξή του έχει μιλήσει για γάμο ή για γάμους στο φινάλε. Αυτή είναι μία καλή εκδοχή του σεναρίου. Ωστόσο ο Αιμίλιος Χειλάκης (Ακύλας) είπε προσφάτως “ετοιμαστείτε να κλάψετε πολύ.“.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το μεγαλοπρεπές τέλος του Δούκα

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Μελέτης-

Αλλά πώς να κλάψουμε για το πολυαναμενόμενο κακό τέλος ενός αδίστακτου τύπους εκτός και αν δεν μιλούσε μόνο για το δικό του τέλος. Ο Κωστής Σαββιδάκης (παπά Γρηγόρης) έχει επίσης απάντησε σιβυλλικά στο αν θα πληρώσουν κάποιοι για τα κρίματά τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Κωνσταντή

Όλοι θα πληρώσουμε σε αυτή τη ζωή και θα περάσουμε από το ταμείο για να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας.“. Ο Λεωνίδας Κακούρης (Δούκας) είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: “πιστεύω ότι ο Δούκας με ένα τρόπο θα πληρώσει και από κάτι που δεν το περίμενε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: O Ακύλας σκοτώνει τον Δούκα και ο Μελέτης τον σφάζει

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Πρέπει να πληρώσει.“. Οι πληροφορίες από το περιοδικό Τηλέραμα λένε πως ο Σεβαστός θα φύγει από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.

Τον έχουμε δει άλλωστε να υποφέρει από καρδιακές κρίσεις. Πρώτα όμως θα έχει τιμωρηθεί για τις αμαρτίες του. Καθώς θα είναι ο μόνος άντρας που αγάπησε πραγματικά ο θάνατος του θα ταράξει ανεπανόρθωτα τη Μυρσίνη που τον αγαπούσε όλη της τη ζωή οδηγώντας το οριστικό σαλμά του μυαλού της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-

Που είχε έτσι κι αλλιώς πυροδοτηθεί από την αμετάκλητη άρνηση των παιδιών της να την συγχωρέσουν. Όσο για τις αδερφές Σταμίρη και οι τρεις θα ζήσουν. Αν και όχι ζωή χαρισάμενη. Και αυτό γιατί ενώ η Ελένη θα φέρει μία χαρά στον κόσμο το παιδί της και η Ασημίνα θα ζήσει με τον Νικηφόρο και το μικρό Σέργιο. η Δρόσω θα βιώσει μία μεγάλη τραγωδία.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Κωνσταντής;

Καθώς ο Κωνσταντής θα υποκύψει στην ασθένεια που έχει στο συκώτι του. Όσο για τον Μελέτη που έχουμε δει να αυτομαστιγώνεται στον τάφο της μάνας του και να αποπειράται να κρεμαστεί στο ίδιο δέντρο που κρέμασε τον ξάδερφό του Γιάννο, είναι σίγουρο πως θέλει να πληρώσει για τις αμαρτίες του.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος σε σχολείο για τυφλά παιδιά

Θα του κάνουν τη χάρη! Θα θυσιαστεί λοιπόν για να προστατεύσει τα πρόσωπα που αγαπάει και σέβεται γιατί υπάρχουν κάποια τέτοια πρόσωπα. Μπορεί να τον είδαμε στην αρχή του Γ κύκλου να προσκολλάται στον Ακύλα όμως η μεταξύ τους σύγκρουση θα είναι ανελέητη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close