Σασμός-Άσπα-Κώστας-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων. 

Θέλουμε πολύ να μπούμε στην λογική του Κώστα…διεκδικείς την Άσπα και πας και πιάνεις δουλειά στο μαγαζί των…εχθρών; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ;

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μαλακώνει με τον Αστέρη

Ο Κώστας έχει αποφυλακιστεί και αποφασίζει να κερδίσει και πάλι την γυναίκα του πίσω. Η Άσπα όμως είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Άγγελο και ακόμη κι αν δεν υπήρχε ο Άγγελος στην ζωή της, είναι αποφασισμένη πως δεν θέλει να γυρίσει πίσω σε μία κακοποιητική σχέση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης έρχεται κοντά με τον Σταύρο

Σασμός-Κώστας-Άσπα-

Ο Κώστας συνεχίζει να την διεκδικεί και η Άσπα αντί να κολακεύεται ή να έχει δεύτερες σκέψεις γίνεται έξαλλη και συνάμα τρομάζει, αφού ξέρει ότι αν ο Κώστας μάθει για την σχέση της με τον Άγγελο μπορεί να γίνει αρκετά επιθετικός. 

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στα χέρια της Βασιλικής

Στο μεταξύ το χωριό αντιμετωπίζει τον Κώστα με καχυποψία. Όταν λοιπόν ο Κώστας πηγαίνει να ζητήσει δουλειά από τον Αστέρη στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, ο Αστέρης νιώθει μία ταύτιση με τον Κώστα και του προσφέρει δουλειά με χαρά.

Σασμός-Άσπα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει αλλά όχι για πολύ

Μπορεί ο Αστέρης να μην έχει την ίδια ποιότητα χαρακτήρα με τον Κώστα αλλά επειδή και αυτός έχει πάει φυλακή νιώθει ότι και ο Κώστας αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Όταν η Άσπα μαθαίνει ότι ο Κώστας έπιασε δουλειά στο μαγαζί των εχθρών, γίνεται ακόμη πιο έξαλλη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παντελής γνωρίζει την Κλαίρη και σαστίζει

Τον συναντάει και του λέει να παραιτηθεί αμέσως. Ο Κώστας όμως όχι μόνο δεν το δέχεται αλλά ξεκινά να έχει μία προκλητική στάση τόσο απέναντι στην Άσπα όσο και στον νέο της σύντροφο, τον Άγγελο. Που θα οδηγήσει όλη αυτή η κόντρα; Αναμένουμε για την συνέχεια.

Σασμός-Άσπα-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close