Σασμός: Η Κλαίρη παρατάει τον Μανόλη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δυσάρεστες καθώς γίνεται ράκος ο Μανώλης μετά τον χωρισμό.

Άλλο κακό να μην το βρει αυτό το παιδί… Τι ριζικό μαύρο είναι αυτο καλε!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Γεράσιμος εξομολογείται τα πάντα στη Στέλλα

Ο Μανόλης εδώ και λίγο καιρό έχει σχέση με την Κλαίρη και είναι πολύ ερωτευμένοι και οι δυο. Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε την Κλαίρη να γνωρίζει τους γονείς του Μανόλη. Μπορεί να υπάρχουν αρκετές δυσκολίες γι’ αυτό το ζευγάρι όμως τα συναισθήματά τους είναι ειλικρινή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο γάμος Μαρίνας Αντώνη είναι γεγονός

Σασμός-Μανόλης-Κλαίρη-

Έτσι καταφέρνουν να ξεφύγουν από κάθε δυσκολία. Όμως φαίνεται πως κάτι θα έρθει να ταράξει πολύ έντονα την σχέση τους. Πιο συγκεκριμένα ο φάκελος με την δολοφονία του Στεφανή, ανοίγει και πάλι και ο Μανόλης για ακόμη μία φορά νιώθει τα στοιχειά του μυστικού του να τον κατακλύζουν.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 145 , 146 , 147 , 148

Μην ξεχνάμε ότι ήταν ο μοναδικός μάρτυρας την ημέρα της δολοφονίας και είδε με τα μάτια του τον Μαθιό να δολοφονεί τον Στεφανή. Αυτό το μυστικό δεν το έχει αποκαλύψει σε κανέναν, παρά μόνο στην Κλαίρη. Όταν λοιπόν η Κλαίρη πληροφορείται για τις νέες εξελίξεις ξεκινά και πιέζει τον Μανόλη να μιλήσει.

Σασμός-Μανόλης-Κλαίρη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τους

Ο Μανόλης όμως όσο κι αν την αγαπάει δεν αντέχει τις πιέσεις της. Ξεκινά και έχει άσχημα ξεσπάσματα. Γίνεται απότομος και επιθετικός με την Κλαίρη μέχρι που η δεύτερη δεν αντέχει άλλο την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του και τον εγκαταλείπει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

Ο Μανόλης δεν περίμενε πως θα έχουν τέτοια εξέλιξη τα πράγματα και ο χωρισμός τους φαίνεται πως θα είναι οριστικός. Θα πέσει σε βαριά κατάθλιψη αφού δεν θα μπορεί να την ξεπεράσει και η ψυχολογία του θα είναι ακόμη χειρότερη αφού πάντα θα έχει στο μυαλό του, αν πρέπει να πει όλη την αλήθεια για τον Μαθιό.

Σασμός-Μανόλης-Κλαίρη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τραγικό φινάλε της σειράς με δύο θανάτους και έναν χωρισμό

Πώς θα χειριστεί ο Μανόλης την εγκατάλειψη, τις ενοχές και τον φόβο για το αν πρέπει να αποκαλύψει το μυστικό για την δολοφονία του Στεφανή; Πληροφορίες λένε ότι θα δούμε τον Μανόλη να αλλάζει ριζικά τον χαρακτήρα του μετά την εγκατάλειψη της Κλαίρης. Θα βρει το κουράγιο να μιλήσει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close