Σταμάτης-Γονίδης-Κατερίνα Κουργιουξίδου

Σταμάτης Γονίδης: Δύσκολές ώρες έζησαν στην φωτιά ο Σταμάτης Γονίδης και η οικογένεια του ενώ ανέφερε – Μας φυγάδευσαν από το σπίτι μας.

Οικογενειακώς αναγκάστηκε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης να αφήσει το σπίτι του στη Βούλα χθες το απόγευμα εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε.

Ισχυρά είναι τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης με το Ορεινό Πανόραμα να είναι ο πρώτος οικισμός που εκκενώθηκε ενώ πλέον έχει δοθεί εντολή για εκκένωση και άλλων οικισμών.

Σταμάτης-Γονίδης-Κατερίνα-Κουργιουξίδου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ζητάει από την Αλκμήνη να βγουν ραντεβού

Σύμφωνα με το enomerotiko, ανάμεσα στους κατοίκους που αναγκάστηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους και να μετακινηθούν σε ασφαλές σημείο είναι και ο Σταμάτης Γονίδης με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Σταμάτης-Γονίδης-Κατερίνα-Κουργιουξίδου

Δείτε ακόμη Σασμός: Η σκηνή ορόσημο στη πρόβα νυφικού της Βασιλικής

Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η σύζυγος του τραγουδιστή μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μέσω του οποίου ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι τόσο εκείνη όσο και ο τραγουδιστής με την κόρη τους είναι καλά.

«Αν δεν το ζήσεις…δεν μπορείς να το καταλάβεις στο 100%……το βιώσαμε κι εμείς αυτο…2022 εκκένωση, μας φυγάδευσαν από τα σπίτια μας μέσα σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα…

Σταμάτης-Γονίδης-Κατερίνα-Κουργιουξίδου

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παίρνουν στα χέρια τους το εθνικό παιδί

Είμαστε ασφαλείς εκτός σπιτιού βέβαια, όλα καλά και σας Ευχαριστούμε πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους του Δήμου Βούλας».

Close