Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού Λάμπρος και Ελένη παίρνουν στα χέρια του το εθνικό παιδί. 

Η εθνική μας μάνα θα γίνει μάνα και επισήμως παιδιά!!

Οι Άγριες Μέλισσες σε λίγο καιρό κατεβάζουν αυλαία και αφήνουν τους θαυμαστές τους με μία γλυκόπικρη αίσθηση. Από την μία έχουμε δεθεί πολύ με την Ελένη, την Δρόσω, την Ασημίνα, τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή, ακόμη και με τον Δούκα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Φύγετε από το χωριό μας προδότες

Από την άλλη ξέρουμε, πως αν οι συντελεστές έπεφταν θύματα της εμπορικότητας και συνέχιζαν την σειρά τότε σίγουρα, θα έκανε “κοιλιά”. Λίγο πριν το τέλος λοιπόν ανυπομονούμε να δούμε πως θα καταλήξουν οι αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες.

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή καταγγέλλει τον Ακύλα

Ξεκινάμε λοιπόν με την Ελένη Σταμίρη. Μία γυναίκα που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έδειξε πως είναι μία βασανισμένη ψυχή. Σκότωσε τον άντρα της για να σώσει τις αδερφές της, πέρασε βασανιστήρια και βι@σμούς μέσα στην φυλακή και ακόμη και η σχέση της με τον Λάμπρο είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας για να γλιτώσει κατηγορεί τον Κωνσταντή πως είναι αλκοολικός

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος-

Πλέον όμως η Ελένη Σταμίρη ζει τον απόλυτο έρ@τα με τον Λάμπρο, τον μόνο άντρα που αγάπησε ποτέ στην ζωή της και μάλιστα περιμένει και το παιδί του. Μπορεί όσο είναι έγκυος η Ελένη τα προβλήματα να μην σταματούν, όμως και αυτή και το παιδί που κουβαλά μέσα της είναι σκληρά καρύδια.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Θεόδωρος Ξανθός επιστρέφει

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-

Φυσικά και ο Λάμπρος τους φροντίζει τόσο πολύ που κανείς πλέον δεν μπορεί να αγγίξει την εθνική μάνα και το εθνικό της παιδί. Πότε όμως θα δούμε το εθνικό παιδί να γεννιέται επιτέλους; Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο η Ελένη γεννάει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Θα παρακολουθήσουμε μία σκηνή τοκετού που θα μας κόψει την ανάσα αφού η γέννα της Ελένης δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Στο πλευρό της ο Λάμπρος αγωνιά για την κατάληξη του τοκετού όμως όλα στο τέλος πάνε καλά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δικαιώνει την Ανέτ

Ο Λάμπρος είναι πανευτυχής όπως επίσης και η Ελένη που κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί υγιέστατο και πανέμορφο. Φαίνεται πως αυτό το ζευγάρι θα ξεκινήσει να ζει μία όμορφη, ήρεμη, οικογενειακή ζωή μετά τον ερχομό του παιδιού τους, αφού όλα τα άλλα προβλήματα είτε θα τα λύσουν είτε θα τα θέσουν σε δεύτερη μοίρα.

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-

Την ίδια στιγμή τα τελευταία spoilers λένε πως η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα παντρευτούν και πάλι ενώ ο μικρός Σέργιος θα φανεί στις Άγριες Μέλισσες να μεγαλώνει λίγο περισσότερο και να μαθαίνει όλη την αλήθεια. Συγκεκριμένα θα μάθει πως η Δρόσω είναι η μητέρα του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το χάνει τελείως

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, όμως στα τελευταία επεισόδια ο μικρός Σέργιος θα σοκαριστεί με αυτή την αποκάλυψη και θα δείξει πως θα το δεχτει μετά, αφού η Ασημίνα και η Δρόσω είναι τόσο ενωμένες που αυτό θα βοηθήσει και τον Σέργιο να το αποδεχτεί πιο εύκολα.

Άγριες Μέλισσες τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται με νέα επεισόδια που θα καθηλώσουν, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 22:30.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 125 στις 6/6/2022

επεισόδιο 125

Δευτέρα

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή πρέπει να πάρουν μια δύσκολη απόφαση και να βρεθούν απέναντι σε όλο το χωριό, ενώ ο Δούκας διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του.

Άγριες-Μέλισσες-Λάμπρος-Πέτρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Καταρρέει η αυτοκρατορία τους

Τρεις μήνες μετά…

Ο καιρός περνάει στο Διαφάνι, όμως, τα έργα του αεροδρομίου καθυστερούν. Ο Λάμπρος περνάει από επιτροπή για να πάρει τη θέση του πίσω, ενώ η Δρόσω ανησυχεί για την κατάσταση του Κωνσταντή.

Άγριες-Μέλισσες-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απρόσμενο φινάλε για Δρόσω Κωνσταντή

Ο Ακύλας ιδρύει το δικό του κόμμα, με μπροστάρη τον Λευτέρη. Ο Μπάμπης και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη και η Πηνελόπη βρίσκει στον δρόμο της μια μάρτυρα που θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 126 στις 7/6/2022

επεισόδιο 126

Τρίτη

Η εσκεμμένη καθυστέρηση, που δημιουργούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου, προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις. Η Ελένη, ο Λάμπρος και η Ασημίνα ανακαλύπτουν τη μυστική έρευνα του Ζάχου και του Πέτρου.

Άγριες-Μέλισσες-Μπάμπης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος για κάθε γυναίκα στο Διαφάνι

Ο Μπάμπης με την Κορίνα εμμένουν στην απόφασή τους να μετακομίσουν στην Κρήτη παρά την άρνηση των δικών τους, όμως, ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδιά τους.

Άγριες-Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή αισθάνεται φρίκη για τον άντρα που παντρεύτηκε

Η Πηνελόπη προσπαθεί να προσεγγίσει την Ασπασία χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Ο Νικηφόρος θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη στην Πανδώρα, ενώ μια σύγκρουση στο καφενείο θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 127 στις 7/6/2022

επεισόδιο 127

Τέταρτη

Ο Κωνσταντής δεν αντέχει το βάρος των τύψεών του κι επισκέπτεται τον Μελέτη. Η επιστροφή του Θόδωρου δίνει ελπίδα, αλλά ο Κουρτέσης δεν θέλει να ρισκάρει.

Άγριες-Μέλισσες-Μπάμπης-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο για να παραδοθεί

Ο Μελέτης πιέζει την Ασπασία, εκείνη, όμως, δεν είναι συνεργάσιμη. Ο Μπάμπης, σε πανικό, κρύβεται στο σπίτι του Άγγελου και προσπαθεί να πάρει πίσω την Κορίνα.

Άγριες-Μέλισσες-Ελένη-Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Τρία τα σενάρια για το φινάλε της σειράς

Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να κρατήσει την οικογένειά του φυλακισμένη, παρά τις αντιδράσεις των μελών της. Ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη για να σταματήσει να ψάχνει.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 128 στις 8/6/2022

επεισόδιο 128

Πέμπτη

Η απόπειρα του Μπάμπη να κλέψει την Κορίνα, θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις.

Άγριες-Μέλισσες-Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ακύλας, Μελέτης και Ντούνιας συλλαμβάνονται

Η Πηνελόπη θα δεχθεί έναν ανέλπιστο σύμμαχο, στην προσπάθειά της να ρίξει φως στη δολοφονία του Γραμματικού, ενώ η κατάσταση του Κωνσταντή δείχνει να χειροτερεύει, δημιουργώντας ανησυχία στους γύρω του.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας-Νικηφόρος-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Κωνσταντής οδηγείται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση

Ο Θόδωρος φέρνει στην Πανδώρα τον άνθρωπο που φέρεται να πούλησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στον Ξανθό, για την επίθεση εναντίον του Ζάχου.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Παγώνα θρηνεί τον γιο της

Ο Μελέτης είναι έτοιμος ν’ αποκαλύψει τα πάντα στην Πηνελόπη, αλλά ένα τρυφερό τετ-α-τετ θα αλλάξει και πάλι τα δεδομένα…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close