Η Γη της Ελιάς-Αλκμήνη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Πότης ζητάει από την Αλκμήνη να βγουν ραντεβού. 

Πού πας ξυπόλητος στ’ αγκάθια βρε Πότη;;;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι Φίλιππός και Βασιλική στη ζωή

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς είδαμε έναν νέο χαρακτήρα, την Αλκμήνη να εισβάλλει στην Γη της Ελιάς αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην Αρεόπολη. Η Αλκμήνη είναι μία ταλαντούχα και πανέξυπνη χημικός που έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τις πωλήσεις στην εταιρία καλλυντικών της Μυρτάλης και της Ισμήνης.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σοκάρεται όταν βρίσκει ένα κρυμμένο όπλο

Η Γη της Ελιάς-Πότης-

Όλο το χωριό μιλάει για το πόσο έξυπνη, όμορφη και καλή κοπέλα είναι και φυσικά ο Πότης δεν αργεί να γοητευτεί από την παρουσία της. Η Άννα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά όμως ο Πότης είναι γνωστός για την παρορμητικότητά του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σοκάρεται όταν βρίσκει ένα κρυμμένο όπλο

Η Γη της Ελιάς-Αλκμήνη-

Παίρνει λοιπόν την μεγάλη απόφαση να της ζητήσει να βγουν. Όντως οι δύο τους βγαίνουν ραντεβού όμως δυστυχώς το ραντεβού δεν εξελίσσεται τόσο καλά. Βλέπεται η Αλκμήνη είναι μία πολύ μορφωμένη γυναίκα και νωρίς καταλαβαίνουν ότι οι δυο τους δεν έχουν πολλά θέματα να συζητήσουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος που στοίχειωσε τον Κωνσταντίνο

Ο Πότης είναι ένας απλός άνθρωπος χωρίς ιδιαίτερη γνώση και ξεκινάει να νιώθει μειονεκτικά στην σκέψη ότι θα είναι στο πλευρό της. Αποφασίζει λοιπόν να χωθεί στα βιβλία. Θέλει να την εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του πάνω σε διάφορα ζητήματα διότι είναι πολύ γοητευμένος μαζί της. Η Αλκμήνη είναι το ίδιο γοητευμένη όμως;

Η Γη της Ελιάς-Αλκμήνη-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close