Αύγουστος 2021: 17 χτενίσματα για διακοπές _

Τα 17 χτενίσματα για τις διακοπές του Αυγούστου, είτε πας σε κάποιο νησί είτε σε κάποιο camping.

Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού όμως εμείς του έχουμε μία φοβερή αδυναμία. Τον Αύγουστο είναι που επιτέλους θα έρθουν για τους περισσότερους από εμάς οι διακοπές για το Καλοκαίρι. Νησιά, camping, εξοχικά και άλλοι προορισμοί που θα περάσουμε υπέροχα μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους.

Παίρνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θέλουμε να διασκεδάσουμε και να χαρούμε επιτέλους το Καλοκαίρι, μετά από έναν τόσο δύσκολο Χειμώνα. Στις διακοπές οι εμφανίσεις μας, πρέπει να είναι εντυπωσιακές.

Δείτε ακόμα Χωρίστρα στο πλάι: 15 ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα

Γι’ αυτόν τον λόγο όταν αποφασίζουμε να πάμε διακοπές ανανεώνουμε το μανικιούρ μας, σκεφτόμαστε χτενίσματα και φυσικά ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας. Στο σημερινό μας άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τα 17 πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για τον Αύγουστο.

Είναι χτενίσματα που θα μας αναδείξουν και θα μας βολέψουν πολύ, στο νησί, στο camping, στο χωριό μας ή όπου αλλού θέλουμε να περάσουμε τις διακοπές του Καλοκαιριού φέτος. Χτενίσματα μοντέρνα και όμορφα που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Δείτε παρακάτω τις ιδέες μας: 

Δύο κοτσίδες για τον Αύγουστο

Μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας δύο αλογοουρές. Στην συνέχεια βάζετε σε ίσα μέρη μικρά λαστιχάκια και τα ξάνετε λίγο. Και στο π και φ έχετε ένα μοντέρνο χτένισμα για το νησί, για το εξοχικό ή ακόμη και για το camping.

αλογοουρές_στα_μαλλιά_ Αύγουστος_ 2021: 17 _χτενίσματα_ για _διακοπές_

Κοντά ίσια μαλλιά

Μπορείς για τον Αύγουστο να ανανεώσεις και το κούρεμά σου. Αν ψάχνεις κάτι βολικό, μοντέρνο και πολύ όμορφο μπορείς να υιοθετήσεις το ανδρόγυνο look. Ταιριάζει πολύ στις γυναίκες και εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί τάση. Ένα απλό ίσιωμα αρκεί για να αναδείξεις αυτό το κούρεμα.

κοντά_ίσια_μαλλιά_στην_γυναίκα_

Κότσος σε μεσαία καρέ μαλλιά με κορδέλα

Αν αποφάσισες φέτος το Καλοκαίρι να περάσεις χαλαρές διακοπές στην Ικαρία, να κάνεις camping ή να περάσεις λίγες ήρεμες στιγμές στο χωριό τότε τα χτενίσματά σου δεν χρειάζεται να είναι υπερπαραγωγή. Λάμψε μέσα από την απλότητα κάνοντας έναν απλό χαμηλό κότσο. Ανέδειξε τον με μία κορδέλα που είναι μόδα από πέρσι!

χαμηλός_κότσος_με_κορδέλα_

Ψηλός κότσος σε μακριά μαλλιά με κορδέλα στα μαλλιά

Οι κότσοι είναι αγαπημένα και πανεύκολα χτενίσματα. Με τις κορδέλες δείχνουν ακόμη πιο όμορφοι και φυσικά ακόμη πιο καλοκαιρινοί. Το παρακάτω χτένισμα είναι επίσης μία πολύ καλή ιδέα και για την παραλία.

ψηλός_κότσος_με_κορδέλα_

Χαλαρές μπούκλες σε μεσαίου μεγέθους μαλλιά

Τα νησιά έχουν έντονη νυχτερινή ζωή τις περισσότερες φορές. Επειδή τα πράγματα φέτος είναι διαφορετικά, μπορείτε να διασκεδάσετε όμως τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασία για το καλό το δικό σας αλλά και των γύρω σας. Φτιάξτε ανάλαφρες μπούκλες και θα είστε κούκλες!

χαλαρές μπούκλες_στα_μαλλιά_

Ελεύθερα μαλλιά με μία πλεξούδα

Ένα απλό χτένισμα για έναν περίπατο στο νησί, για ένα ήσυχο μεσημέρι στο camping ή για ένα χαλαρό άραγμα στο χωριό είναι και το παρακάτω. Ελεύθερα μακριά μαλλιά με μία μικρή πλεξούδα για να μην είναι βαρετό!

ελεύθερα μαλλιά_με_πλεξούδα_τον_Αύγουστο_

Ξυρισμένο κεφάλι στο πλάι

Όπως είπαμε στις διακοπές οι γυναίκες θέλουν να ανανεώσουν το στιλ τους πριν επισκεφθούν τον αγαπημένο τους προορισμό. Έτσι, μπορείς να κάνεις την υπέρβαση και να ξυρίσεις το κεφάλι σου στο πλάι. Μπορείς να το αναδείξεις με ίσια μαλλιά, μπούκλες ή και σπαστά μαλλιά με αφρό.

ξυρισμένο_κεφάλι_στην_γυναίκα_

Χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά

Το παρακάτω χτένισμα είναι υπέροχο για το camping, το εξοχικό ή και το μπάνιο σας στην παραλία. Πιάνεις τα μαλλιά σου χαλαρά με ένα κλιπ και αμέσως έχεις ένα υπέροχο και άνετο χτένισμα. Το Καλοκαίρι νιώσε… χαλαρή!

casual_χτένισμα_για_τον_Αύγουστο_

Ελεύθερα μαλλιά με κότσο στην κορυφή

Το παρακάτω χτένισμα είναι ό,τι πιο εύκολο και ό,τι πιο νεανικό. Στην ουσία αφήνεις τα μαλλιά σου ελεύθερα και πιάνεις έναν απλό κότσο στο κέντρο του κεφαλιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ιδανικό και για την παραλία, κάνοντας τα μαλλιά σου να μοιάζουν με wet style.

μακριά_μαλλιά_με_κότσο_

Πλεξούδα στο πλάι

Ένα girly και συνάμα πολύ ρομαντικό χτένισμα είναι και το παρακάτω με την πλεξούδα στο πλάι. Θα βγάλει στην επιφάνεια την ρομαντική και ανάλαφρη διάθεση των διακοπών. Ταιριάζει σε κάθε περίσταση και θα σου πηγαίνει σίγουρα!

πλεξούδα_στο_πλάι_

Δείτε ακόμα Πως να φτιάξεις μόνη σου τις 5 βασικές πλεξούδες

γαλλικές_πλεξούδες_

Μπούκλες στα μαλλιά

Μπορείς να αναδείξεις τα μαλλιά σου αφήνοντάς τα φυσικά αν έχεις μπούκλες ή φτιάχνοντας μπούκλες μόνη σου. Είναι ένα boho χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, αφαιρεί χρόνια από την ηλικία σου και σε κάνει να δείχνεις ανάλαφρη και μοντέρνα.

μπούκλες_σε_καρέ_μαλλιά_ ψηλός_κότσος_ χαλαρές_μπούκλες_

Κότσος σε ίσια μαλλιά με κορδέλα

Μπορείς να φτιάξεις έναν όμορφο κότσο σε ίσια μαλλιά και να τον αναδείξεις με μία κορδέλα. Είναι ένα πανέμορφο χτένισμα και μπορείς να το υιοθετήσεις όλες τις ώρες της ημέρας και σε οποιοδήποτε μέρος.

κότσος_στα_μαλλιά_

Κότσος στην παραλία ή κότσος σε wet style

Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου έναν εύκολο κότσο όσο κάνεις το μπάνιο σου. Κι αν δεν θέλεις κάτι τέτοιο μπορείς να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις wet style με κότσο. Παλιότερα είχαμε εξηγήσει πως φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα wet style.

κότσος_στα_μαλλιά_ χτενίσματα_για_τον_Αύγουστο_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close